AFYONKARAHİSAR GENÇLİK MERKEZİ KIŞLACIK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri



Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğüne bağlı çarşı merkezinde hizmet veren Afyonkarahisar Gençlik Merkezi köy okullarda okuyan çocukların kalbine dokunmaya devam ediyor. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi liderleri, eğitmenleri ve gönüllü gençleri tarafından 2 Mart 2018 tarihinde Kışlacık İlkokulundaki öğrencilere yönelik günübirlik çeşitli sosyal, kültürel, sanatsal etkinlikler yapıldı. Gönüllü gençler okul öğrencilerine Hijyen Eğitimi ve Değerler Eğitimi verdiler. Çocuklarla eğitici oyunlar, palyaço etkinliği, yüz boyama gibi çeşitli faaliyetler yaptılar.

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Ebru Eğitmeni Ömer Faruk BARIŞ tarafından okul öğrencilerine ebru eğitimi uygulamalı olarak verildi. Genç Geri Dönüşün projesi kapsamında ÖSYM sınavlarında toplanılan kalem setleri okul öğrencilerine hediye edildi. Gençlik Merkezi bünyesinde düzenlenen kitap toplama kampanyası kapsamında bağışlanan kitaplar çocuklara hediye edildi. Oldukça yoğun ve güzel geçen günün sonunda öğrencilerle AFRİN Şehitlerine ve göreve devam eden ordumuz için dua edildi. Gönüllü gençler bu okulda okuyan 130 çocuğun yüreğine dokunarak bir sosyal sorumluluk çalışmasını gerçekleştirdiler.  Bu faaliyetin gerçekleşmesinde emeği olan Okul Müdürü Ahmet Suat TAŞTAN’A, öğretmenlere, Afyonkarahisar Gençlik Merkezi eğitmeni Ömer Faruk BARIŞA, gönüllü destekleyici Şükrü ÇAKMAK’A, gönüllü gençlere Afyonkarahisar Gençlik Merkezi olarak teşekkür eder. Benzer çalışmalarda yer alarak minik kalplere dokunmak isteyen gençlerimizi çarşı merkezinde Kurra Camii karşısında hizmet veren Afyonkarahisar Gençlik Merkezine bekleriz.