EMITT’in olmazsa olmazı Master Class Özel Fuar Turları programında Afyonkarahisar’da yer aldı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar , Program Yapımcısı ve Yazar Burak Akkul, Şef & Restoran Danışmanı Murat Bozok ve Şef & Menü Danışmanı Jale Balcı ile bir araya geldi. 

Gözden kaçırmayın

Düzen Getiren Çamaşır Makinesi DolaplarıDüzen Getiren Çamaşır Makinesi Dolapları

 

             EMITT’in olmazsa olmazı Master Class Özel Fuar Turları programında Afyonkarahisar’da yer aldı. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar, Program Yapımcısı ve Yazar Burak Akkul, Şef & Restoran Danışmanı Murat Bozok ve Şef & Menü Danışmanı Jale Balcı ile bir araya geldi. 

Afyonkarahisar Belediyesi , İstanbul EMİTT2022 fuarında kurduğu stantta coğrafi özelliklerini, tarihsel ve kültürel ögelerini, yemeklerini ve halk bilimini tanıtarak İstanbullulara renkli bir fuar deneyimi yaşatmaya devam ediyor. Bu kapsamda Burak Akkul ile ünlü şefler Jale Balcı ve Murat Bozok ile birlikte sektör profesyonellerinden oluşan 15 kişilik heyet, EMİTT2022 Fuarında standımızı ziyaret etti. Gastronomi Turizmi Derneği iş birliğiyle düzenlenen EMITT Master Class Özel Fuar Turu’nda Afyonkarahisar’ın gastronomisi, turizmi ve kültürü hakkında bilgiler verildi. Program kapsamında uzmanlar, gezginler, influencerlar ve şefler, Afyonkarahisar’ı yakından tanıma fırsatı buldu.

Gastronomi turizminin başrolleri, iklim dostu gastronomi rotalarının peşinde’ temasıyla gerçekleşen etkinlikte; beslenme trendleri üzerinden turizmin dönüşümü, iklim dostu beslenme ile küresel ısınmayı nasıl azaltırız, sıfır atık mümkün mü, kendi üretimini yapan turizm işletmelerinin avantajları, sorumlu tüketim ve sıfır atık uygulamaları ile sürdürülebilir turizm ve sonuç olarak da iklim dostu rota nasıl oluşturulur sorularına cevap verildi.

MASTER CLASS EKİBİ EKMEK KADAYIFINA HAYRAN KALDI

Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz İhsan Akar, Program Yapımcısı ve Yazar Burak Akkul, Şef & Restoran Danışmanı Murat Bozok ve Şef & Menü Danışmanı Jale Balcı ile yaptığı sohbette, Afyonkarahisar’ın mutfak kültürünü, sağlıklı beslenmeye ve gastronomiye verilen katkıyı aktardı. Keyifli sohbet ardından Master Class Özel Fuar Turları ekibi ve şefler Tescilli lezzetimiz Ekmek Kadayıfının tadına baktı.