Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Afyonkarahisar’daki 8 Oda ve Borsa arasında Dış Ticaret Faaliyet Paylaşım Protokolü imzaladı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Afyonkarahisar’daki 8 Oda ve Borsa arasında Dış Ticaret Faaliyet Paylaşım Protokolü imzaladı.

Afyonkarahisar’da hizmet veren Oda ve Borsalar arasında Dış Ticaret Faaliyet Paylaşım Protokolü, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) hizmet binasında imzalandı. Protokol imza törenine Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uğur Fidan, Bolvadin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Boyar, Çay Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kaygısız, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aktepe, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Genel Sekreter Tansu Kurt, Sandıklı Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Genel Sekreter Mustafa Oğuz, Sandıklı Ticaret Borsası’nı temsilen Genel Sekreter Mustafa Şengezer, Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nı temsilen İnsan Kaynakları ve Kalite Sorumlusu Merve Konak Yüncü’nün yanı sıra ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol ve Bolvadin TSO Genel Sekreteri İsmail Özdilek katıldı.

Protokol töreninde açıklama yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Afyonkarahisar’daki 9 Oda ve Borsa olarak en üst düzeyde ilişkilerimizi sürdürüp birbirimize destek oluyoruz. Afyonkarahisarımız’daki tüm Oda ve Borsalarımız adına birçok yere örnek teşkil etmektedir. Bu nedenle Oda ve Borsalarımızın Yönetim Kurulu Başkanlarına ve Genel Sekreterlerine teşekkür ediyorum. Bu protokol, Afyonkarahisar Oda ve Borsa’ların bağlı üyelerine, başta devlet yardımları olmak üzere ihracata ilişkin uygulamaların, pazar araştırmasının, yurtdışı faaliyetlerinin Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda kurulan İhracat Destek Ofisi, ARGE ve Dış İlişkiler Birimi tarafından yapılmasını kapsamaktadır” dedi.

Protokole katılan Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanları da sağlanan birliktelik için ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e teşekkür etti.

Protokol kapsamında dış ticaret işlemleri, yurtdışı iş gezileri, yılda en az bir defa olmak üzere Oda ve Borsa Dış Ticaret Birimi çalışanlarına hizmet içi eğitim verilmesi, Yapılacak eğitimlerin Oda ve Borsa üyelerine duyurulması planlanacak.