Selçuklu Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi üzerinde hizmete giren PTT şubesinin açılışı PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir, tarafından gerçekleştirildi.

 

Örsdemir, açılışın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, şubede tüm PTT ve bankacılık işlemlerinin yapılabildiğini ifade ederek, şunları kaydetti:



Türkiye’ nin en geniş hizmet ağına sahip olan PTT vatandaşlarımızın beklentileri doğrultusunda faaliyetlerini her geçen gün gelişen teknolojiye öncülük edip, hizmetlerini çeşitlendirip geliştirerek 178 yıldır vatandaşlarımıza kesintisiz güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor.

PTT’ nin ana hizmet kolları olan Posta, Kargo-Kurye, Lojistik ve Bankacılığın yanı sıra Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), e-tebligat, PTTCELL, Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) ve e-Pttavm gibi hizmet alanlarında da halkımızın ihtiyaçlarını karşılayıp, Ülke ekonomisine ciddi anlamda katkıda bulunmakta ve sürekli yeni projelerle çağın gerektirdiği şekilde kendisini yenilemektedir.

PTT; 5040 işyeri, 3328 PTT Matik ve 40.000 den fazla personeliyle, Posta, Kargo, Lojistik, Bankacılık ve e-ticaret alanlarında faaliyet gösteren ve faaliyet gösterdiği sektörlerde lider konumda olan, hiçbir banka şubesinin olmadığı 1800 farklı lokasyonda işyeri bulunan, 428 kurum ve kuruluşun 578 farklı iş ve işlemlerini yapan, 178 yıllık tecrübesiyle yaygın hizmet ağı, iş yaptığı sektörlerdeki öncü konumuyla, imza atmış olduğu ve atmakta olduğu pek çok uluslararası başarıyla bir dünya markasıdır.

Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü olarak hizmetlerimizi halkımızın ayağına götürmek, kaliteli nezih bir ortamda hizmet sunabilmek için yenilenen konseptimizin ikinci şubesi olan Selçuklu PTT Şubemizi (11.03.2019) tarihinde halkımızın hizmetine sunuyoruz.

Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü olarak; şu an 19 Merkez, 26 Şube, 57 Acente olmak üzere toplam 102 adet otomasyona açık işyeri ve 48 adet Pttmatik ile vatandaşlarımıza hizmet vermekteyiz.