Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Afyonkarahisar Belediyesi'ni ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

Köksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili KonuşuyorumKöksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili Konuşuyorum

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Afyonkarahisar Belediyesi'ni ziyaret etti.Afyon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Büyüyen ve Gelişen Afyonkarahisar isimli toplantıya katılmak ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'i makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Afyon Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Sıtkı Merdivenci, Afyon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler ve beraberindeki heyet katıldı.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'i ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Afyonkarahisar'ın ülke ekonomisine gerek hizmet sektöründe gerekse üretim anlamında çok büyük hizmet verdiğini söyledi.

Afyonkarahisar'ın Türkiye'nin göz bebeği şehirlerinden bir tanesi olduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu,  Sayın Belediye Başkanımız seçildiğinden bu tarafa benim de ilk ziyaretim. Allah hayırlı uğurlu etsin, Allah utandırmasın, yapacak çok iş var. Yapacak çok iş var, Afyon'a ne kadar hizmet etsek yetmez çünkü Afyon'un ufku açık Afyon'lu ne kadar para kazanırsa Türkiye o kadar zengin olur. Afyonkarahisar ülke ekonomisine gerek hizmet sektöründe gerekse üretim anlamında çok büyük destek veriyor.dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ilimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek Türkiye'nin yerli otomobili başta olmak üzere istihdama ve üretime katkıda bulunan çalışmaları sebebiyle Rifat Hisarcıklıoğlu'nu tebrik ederek  çalışmalarında başarılar diledi.