Afyonkarahisar Belediyesi tarafından şehrin trafik yoğunluğu azaltacak yolların planlanması devam ediyor. 

Gözden kaçırmayın

18 Mart'ta Kaymakamımız Kemal Duru, Şehitlerimiz ve Gazilerimizi Onurlandıran İftar Programına Katıldı18 Mart'ta Kaymakamımız Kemal Duru, Şehitlerimiz ve Gazilerimizi Onurlandıran İftar Programına Katıldı

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından şehrin trafik yoğunluğu azaltacak yolların planlanması devam ediyor.  Şehir merkezinden Seyfi Demirsoy Caddesi Muhsin Yazıcıoğlu Köprüsü’nden geçerek fuar alanı, pazaryeri ve Ankara yoluna, diğer taraftan da DSİ tarafından yapımı devam eden köprüden geçerek Organize Sanayi Bölgesi yoluna, Karşıyaka Mahallesi ve Uydukent’e bağlantı yolu üzerinde çalışılıyor.

Yol çalışmaları tamamlandığında Atatürk Bulvarı’ndan Fuar alanı, Hobi evleri, Fuar Pazaryeri, Galericiler Sitesi’nden Çevre Yolu’na bağlantı sağlanacak. Planlanan çalışmanın tamamlanması ile birlikte şehir merkezindeki trafik yoğunluğunun yanı sıra vatandaşlarımızın ulaşımdaki vakit kaybının da önüne geçilecek. Ayrıca yakıt tasarrufu sağlanacak.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yol çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Zeybek, Afyonkarahisar Belediyesi olarak şehir trafiğini rahatlatma adına hayata geçirmeyi planladıkları söz konusu bağlantı yolu için hazırlıkların devam ettiğini söyledi.