Afyonkarahisar'da zaferin 100. yılı etkinlikleri kapsamında 2. Modifiyeli Araba Festivali gerçekleştirildi.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bir otel daha açıldıAfyon'da bir otel daha açıldı

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'da zaferin 100. yılı etkinlikleri kapsamında 2. Modifiyeli Araba Festivali gerçekleştirildi.

Motor Sporları Merkezi'nde alanında Afyonkarahisar Belediyesi ve Afyonkarahisar Modifiyeli Araçlar Derneği tarafından düzenlenen etkinlik 30 ilden 600 modifiyeli araç sahibinin katılımıyla gerçekleşti.

Festivale, İstanbul, Ankara, İzmir, Konya illeri başta olmak üzere toplam 30 ilden araç tutkunu geldi.

Böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, her zaman gençlerin yanında olduklarını söyledi.

Afyonkarahisar Modifiyeli Araçlar Dernek Başkanı Özkan Ortaç da, Türkiye'nin en büyük organizasyonlarından bir tanesine ev sahipliği yaptıklarını dile getirerek, "Zaferin 100. yıl etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz 2. festival. Alanda çok güçlü demo araçlarımız var. Profesyonel pilotlarımız eşliğinde drift araçlarımız var. İnşallah seneye devamını getirmeyi düşünüyoruz." dedi.

Daha sonra Belediye Başkanı Zeybek'e ev sahipliği ve organizasyona verdiği desteklerinden dolayı Ortaç tarafından plaket takdim edildi.