19-23 Şubat tarihlerinde Afyonkarahisar Fuar Alanında düzenlenen Gaziantep Tanıtım Günlerine Afyonkarahisar halkı yoğun ilgi gösterdi.



UNESCO'nun, Afyonklarahisar gibi gastronomi alanında marka şehir ilan ettiği illerimizden birisi olan Gaziantep'in tanıtım günlerinde, Afyonkarahisar esnafı da stand açarak vatandaşla buluştu.







Gaziantep Tanıtım Günleri organizasyon sorumlusu  Ekrem Doğan  Afyonkarahisar’da düzenledikleri organizasyonda Afyonkarahisar ve Gaziantep arasında önemli kültür paylaşımları olacağını ve Gaziantep Tanıtım Günleriyle  Afyonkarahisar ile Gaziantep arasında bir köprü oluşturduklarını belirterek "bu etkinliklerimize ilgi gösteren, tanıtım günleri standlarına gelerek bizleri onurlandıran tüm Afyonlu kardeşlerime şükranlarımız sunuyorum" dedi.



Fuar alanında düzenlenen Gaziantep Tanıtım Günlerinde, Gaziantep kültürel etkinlikleri, sıra gecesi ekibi ve gösterisi, yöresel ürünler tanıtımı ve satışı ve dev sirk gösterisi Afyonlularla oldu. Gaziantep kültürel etkinlikleri, sıra gecesi ekibi ve gösterisine Afyonkarahisar halkı ücretsiz olarak katıldı.