AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "Kan Ver, Can Ol, Kan Ver Nefes Ol" adlı kan bağışı kapsamında, AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından kan bağışında bulunuldu.

Gözden kaçırmayın

Köksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili KonuşuyorumKöksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili Konuşuyorum


AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "Kan Ver, Can Ol, Kan Ver Nefes Ol" adlı kan bağışı kapsamında, AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından kan bağışında bulunuldu.

Zafer Meydanı’nda düzenlenen kan bağışı kampanyasına, Afyonkarahisar AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Sultan Betül Erişen, Kadınlar Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda kadın katıldı.

Uluçay’dan Afyonkarahisar halkına bağış çağırısı

İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay burada yaptığı açıklamada, tüm Afyonkarahisarlılara kan bağışında bulunmaya davet etti. Başkan Uluçay şöyle devam etti: AK Parti Genel Merkezimiz Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği; ‘Kan Ver, Can Ol, Kan Ver Nefes Ol’ kampanyasına biz de İl Kadın Kolları teşkilatımız başta olmak üzere tüm teşkilatlarımızla birlikte destek veriyoruz. Buradan tüm Afyonkarahisar halkımızı kan bağışı kampanyasına davet ediyoruz. Biliyorsunuz; hem Kızılay aracılığıyla hem de bazı sağlık kuruluşları aracılığıyla Türkiye genelinde kan bağışları yapılıyor. Eski günlere nazaran halkımız buna duyarlı. Biz de Afyonkarahisar olarak bu rakamı olabildiğince yükseltmeyi hedefliyoruz. Ben buradan baştan Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımıza, Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanımız Ferda Ertürk ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum.

“Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır”

Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk de, kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederek konuşmasını şöyle sürdürdü: AK Parti Genel Merkez Kadın Kollarımızın 81 ilimizde düzenlemiş olduğu "Kan Ver, Can Ol, Kan Ver Nefes Ol" kampanyasına destek için buradayız. AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanlığı geleneksel olarak her yıl düzenlemiş olduğumuz kan bağış kapmamızı bugün gerçekleştiriyoruz. Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Covid-19 normalleşme sürecinde bekleyen ve ya ertelenen ameliyatlar neticesinde kan bağışına bu yaz ihtiyaç her zamankinden fazla. O nedenle biz tüm vatandaşlarımızı kan bağışına bulunmaya davet ediyoruz. Afyonkarahisarlı hemşerilerimiz bu konuda gayet duyarlılar. Biz sağlığı müsait olan herkesi kan bağışı bulunmaya davet ediyoruz.

Kan bağışında bulunan kişilere daha sonra fidan takdiminde bulunuldu.