Afyon Motosiklet Festivali toplantısında konuşan Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ise Afyonkarahisar’da muhteşem bir gelişme ve kalkınma olduğunu söyledi.

Gözden kaçırmayın

Afyonspor, Altınordu maçına hazır!Afyonspor, Altınordu maçına hazır!

Afyon Motosiklet Festivali toplantısında  Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ise Afyonkarahisar’da muhteşem bir gelişme ve kalkınma olduğunu dışarıdan gören fark edebiliyor diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti: “Afyonkarahisar’ı daha iyi noktalara taşıyacağız. Hükümetimiz Afyon’a geçen yılsonuna kadar 24 milyar TL yatırım yaptı. Eğitimde, sağlıkta ve daha birçok alanda yatırım yapıldı. İlimizde eksik kalmadı. Daha da iyi noktaya taşımak için elimizden geleni yapma gayretindeyiz. 7 büyük hedefimiz var. Bunlar; termal turizmin başkenti olma, sağlık turizminin merkezi olma, kongre turizmi merkezi olma, kış turizminde gözde mekân olma, tarih ve kültür turizmi merkezi olma, spor turizmi merkezi olma hedefleri idi. Çok şükür bu hedefler gerçek oldu. Valimiz, Belediyemiz ve diğer tüm kesimlerin birlikte çalışması ve azmi ile Afyonkarahisar hızla geliyor, büyüyor.” dedi.

Bu yılki organizasyonun başarıyla yapılacağına inandığını söyleyen Eroğlu: “Geçen yıl Dünya Motokros Şampiyonası Dünya Federasyon Temsilcisi’nin ifadesine göre harikaydı. Aynı şekilde pistimizde en iyi pist olarak seçildi. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Afyon’un adının dünya televizyonlarında geçmesi en iyi reklamdır. 2019 yılında bu organizasyonu daha geniş destekle Cumhurbaşkanlığımız himayelerinde ve bakanlıkların desteği ile yapmaya hazırlanıyoruz. Sayın Valimizin de ifade ettiği gibi bu şampiyonaya hepimizin sahip çıkması gerekiyor. İnşallah bu yılki organizasyondan başarıyla çıkacağız. Çok sayıda etkinliğimiz olacak. 4 büyük yarış, konserler, aktiviteler, çocuk etkinlikleri, motosiklet sergileri gibi farklı etkinlikler var. Örnek bir organizasyon olacağına inanıyorum. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Bu etkinliği himayesine aldı. 2 milyar insan Afyon’u takip edecek. Seyirci kapasitesi çok fazla. Dünyaya açılan bir pencere. Afyon bu organizasyonla adını dünyaya duyuracak. Her türlü desteğe hazırım. İlimiz adına hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen ilimizin tüm yöneticilerine gönülden teşekkür ediyorum. Güzel bir organizasyon olacağına yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.