Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla eğitim camiasının neferlerini unutmadı. 



Hacı Sultan Hüsnü Ulu İmam-Hatip Ortaokulu
 ve Şehit Ömer Halis Demir İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkan Çoban okul idareci ve öğretmenlerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ederek “Her Okula, Bir Bilgisayar, Bir Televizyon” kampanyası çerçevesinde son teknoloji bilgisayar ve televizyon hediye etti.

HER OKULA, BİR BİLGİSAYAR, BİR TELEVİZYON KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın talimatıyla ‘eğitime destek’ amacıyla başlatılan “Her Okula, Bir Bilgisayar, Bir Televizyon” kampanyasında Hacı Sultan Hüsnü Ulu İmam-Hatip Ortaokulu ve Şehit Ömer Halis Demir İmam Hatip Ortaokulu’na bilgisayar ve televizyon hediye edildi.

Ayrıca Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla eğitim camiasının neferlerini de unutmayarak okul idarecileri ve öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ederek onlara çeşitli hediyeler verdi. Öğretmenlerin değerinin sadece bir gün değil her gün bilinmesi gerektiğini dile getiren Başkan Çoban, ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceği için emek veren tüm öğretmenlerin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

“ÖĞRETMENLİK DÜNYANIN EN KUTSAL MESLEĞİ”

İlk ziyaretini Hacı Sultan Hüsnü Ulu İmam-Hatip Ortaokulu’na gerçekleştirerek son teknoloji bilgisayar ve televizyonlarını hediye eden Başkan Çoban daha sonra Şehit Ömer Halis Demir İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti. İlimizde eğitimin gelişmesi için Belediye olarak imkanlar ölçüsünde okullara destek verdiklerini hatırlatan Başkan Çoban, “Öğretmenlik dünyanın en kutsal mesleği. Afyonkarahisar’da bulunan okullarımıza birçok hizmet götürdük, götürmeye de devam ediyoruz.  Gücümüzün yettiği kadarıyla öğrencilerimizin daha iyi şartlarda okumaları, öğretmenlerimizin ise daha iyi ortamlarda eğitim vermeleri için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.