Belediye Başkanı Mehmet Zeybek çağrılara kulak veriyor, sorunlar çözüme kavuşuyor. Bu kapsamda Minibüs esnafının duraklar arası geçiş istekleri ardından Başkanımız Mehmet Zeybek esnaflarla bir araya geldi, toplantı yaptı.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; Başkan Yardımcımız Süleyman Karakuş, Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Karataş, Belediye Trafik Komisyonu ve talepte bulunan esnaflar katıldı.

Şeffaf Belediyecilik şiarı ile harekete geçen Trafik Komisyonu ekiplerimiz yaptığı inceleme ve çalışmaları noter huzurunda bildirdi. Başkanımız Mehmet Zeybek’in başkanlık yaptığı toplantıda yine noter huzurunda kura çekilerek geçiş yapılacak duraklar belirlenmiş oldu.

ŞEFFAF BELEDİYECİLİK…

Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren şeffaf belediyeciliğe önem veriyoruz diye açıklamada bulunan Başkanı Mehmet Zeybek; “ Minibüs duraklarındaki esnafımızın başka duraklara geçişleri konusunda taleplerini dikkate alarak belediye tarihinde bir ilki gerçekleştirdik. Trafik Komisyonumuzun çalışmalarıyla esnaf temsilcilerimiz ve minibüsçü esnafımızın katılımıyla duraklar arası geçişleri noter huzurunda şeffaf bir şekilde yapıldı. Esnaflarımıza ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.