Afyonkarahisar Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Sanat Yönetmeni Hasan H. Elmas yönetiminde sezonun ilk oyunu Necip Fazıl Kısakürek’in eseri "Bir Adam Yaratmak" adlı tiyatro oyunuyla yeniden sanatseverlerin karşısına çıkıyor.

Belediye Şehir Tiyatrosu sezonu, Necip Fazıl Kısakürek tarafından yazılan, yönetmenliğini Hasan Hüseyin Elmas’ın yapacağı “Bir Adam Yaratmak”  20 Ocak Cuma günü saat 20:00’de galasını yaparak açıyor. Sahne önü ve arkasında çok geniş bir ekibin emek harcadığı oyunun oyuncu kadrosunda; Hasan Hüseyin Elmas, Derem Alpata, Emre Uyar, Fatih Çorapsız, Zafer Seçme, Büşra Karabağ, Yusuf Agunsoy, Muhammet Ali Erkek, Sevilay Gönüllü, Neslihan Karaman, Betül Genç, Yusuf Zeybek yer alıyor.

MUHTEŞEM GALA İLE SEZONUN İLK OYUNU SAHNELENECEK

20 Ocak'ta Gala ile ilk gösterimi yapılacak oyun AKÜ Atatürk Kongre Merkezinde sahnelenecek. Yine 25 Ocak Çarşamba günü de Akü AKM’de sahnelenecek 3 perdelik psikolojik dram oyunu için biletler de satışa çıktı.

27 Ocak Cuma, 1 Şubat Çarşamba, 3 Şubat Cuma, 8 Şubat Çarşamba, 10 Şubat Cuma, 15 Şubat Çarşamba günleri olmak üzere haftada iki kez saat 19.30’da Belediyemiz Şehir Tiyatro salonunda sahnelenecek oyun için biletler biletinial.com ve Belediye Şehir Tiyatrosu Salonundan temin edilebilecek.