Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Şehir Tiyatrosu perdelerini açıyor.

Gözden kaçırmayın

Milli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet TiyatrosuMilli Eğitim organizasyonuyla ooşkulu Cumhuriyet Tiyatrosu

 

BELEDİYE ŞEHİR TİYATROSUNDAN MUHTEŞEM BİR OYUN DAHA

       Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Şehir Tiyatrosu perdelerini açıyor.

Afyonkarahisar Belediyesi 2021 yılında dolu dolu geçirdiği kültür ve sanat etkinliklerine 2022 yılında da kaldığı yerden devam ediyor. Pandemiden dolayı uzun süre kapanan sanatseverlerin merakla beklediği tiyatro hasreti, sona eriyor. Tiyatrosevrelerin heyecanla beklediği oyunun galası 15 Ocak’da yapılacak  

         Ünlü Rus Yazar Valentin P. Katayev tarafından kaleme alınan, namuslu ve dürüst bir memurun yaşam hikayesinde trajikomik olayları anlatan “Bugün Git Yarın Gel” adlı 2 perdelik komedi türü oyun, ilk kez sahnelenecek. Sanat Yönetmeni H. Hüseyin Elmas Yönetiminde 15 Ocak Cuma günü saat 19:30'da Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Salonunda galası yapılacak “Bugün Git Yarın Gel” isimli oyun 21-27 Ocak, 4-11-18-25 Şubat ve  4 Mart’a kadar Afyonkarahisarlılarla buluşacak.

Biletler Belediye Şehir Tiyatrosu Salonundan ve aynı zamanda https://biletinial.com/tiyatro/bugun-git-yarin-gel- isimli online satış noktasından temin edilebilecek.