Başkan Zeybek açıkladı!.. Millet Kütüphanesi, olimpik yüzme havuzu ve rahvan at yarışları pisti ne zaman hizmete girecek?..

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

Başkan Zeybek açıkladı!.. Millet Kütüphanesi, olimpik yüzme havuzu ve rahvan at yarışları pisti ne zaman hizmete girecek?..

Afyonkarahisar Belediye Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Başkanlığında yapıldı. 

Başkan Mehmet Zeybek toplantıya geçmeden önce Ocak ayında yapılan Belediye hizmetleri ve yatırımlar ile ilgili meclisi bilgilendirdi. Alınacak kararların ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederek sözlerine başlayan Zeybek; “ Cenab-ı Hakk kazasız belasız Ramazan ayına ve bayrama erişmeyi nasip etsin. 26 Ocak tarihinde de Regaip Kandilimizi hep birlikte kutladık. 23 Mart’ta da Allah izin verirse Ramazan Bayramını hep birlikte kutlamış olacağız. 2023 yılının ikinci meclis toplantımız. 2023 yılında Cumhuriyetimizin 100. yılı olması hasebiyle etkinliklerimize 2022'deki gibi kaldığımız yerden devam ediyoruz.” dedi.

Millet Kütüphanesi, olimpik yüzme havuzu ve rahvan at yarışları pisti ne zaman hizmete girecek?..

Başkan Zeybek, açıklamasında “Seçimlerde 37 projeyle halkımızın huzuruna çıkmıştık. 30'a yakın projeyi tamamladık. Seçim vaatlerimiz dışında kendi geliştirdiğimiz 40’a yakın projeyi de hayata geçirdik. Örneğin Millet Kütüphanesi. İnşallah yaz ayı ile birlikte halkımızın ve öğrencilerimizin hizmetine sunmuş olacağız. Olimpik yüzme havuzu projemizi de tamamladık. İnşallah Gençlik ve Spor Bakanımızın teşrifleri ile oranın açılışını yapacağız.  Kendisinin söz verdiği, Türkiye Şampiyonasını Afyon'a vereceğini ifade etti. İnşallah Türkiye Şampiyonasını Afyon'daki olimpik yüzme havuzumuzda gerçekleştirmiş olacağız. Rahvan At pisti projemiz var. Rahvan At Federasyon Başkanı Türkiye Şampiyonasını Afyon'a vereceğini ifade etti. Çünkü Afyon'da bu spora gönül verenler bir hayli fazla. İnşallah baharla birlikte oranın da açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz.” dedi.