Afyonkarahisar Basını güzel hizmetlerin yanında... ABYD Yönetimi ziyaretlerde bulundu

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği yöneticileri Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e, İl Müftüsü Sinan Kazancı’ya ve İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Kırgel’e ziyaretlerde bulundu. Aile Yılı etkinlikleri için Müftü Kazancı’ya, Gazlıgöl’deki operasyonlar için de Albay Kırgel’e teşekkürlerini ilettiler

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği yönetim kurulu üyeleri, Afyonkarahisar İl Müftüsü Sinan Kazancı ve Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Kırgel’e ziyarette bulundular.

AFYONKARAHİSAR DİĞER İLLERE ÖRNEK OLACAK NİTELİKLER TAŞIYOR
Afyonkarahisar İl Müftüsü Sinan Kazancı’yı da makamında ziyaret eden Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği yöneticileri, Müftülük çalışmaları hakkında Müftü Kazancı’dan bilgi aldılar. Afyonkarahisar basını olarak Müftülük faaliyetlerinin tamamında, özellikle Aile Yılı etkinliklerinde tüm görevlere hazır olduklarını belirten ABYD Başkanı Sezer Küçükkurt, “Afyonkarahisar Valiliğimizin Aile Yılı etkinliklerinde en önemli görevler Müftülüğümüze ve Müftülük personelimize düşüyor. Biz de bu önemli çalışmalarda yardımcı olabilmek adına göreve hazır olduğumuzu belirtiyoruz” dedi.

Afyonkarahisar’ın din, diyanet, hayır, hasenat konularındaki hassasiyetinin tüm şehirlere örnek olacak vasıfta olduğunu belirten Müftü Sinan Kazancı ise, “Afyonkarahisar Valiliğimizin himayesindeki Aile Yılı etkinliklerinde üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız. Bu manada basın kuruluşlarımızı ve basın mensuplarımızı yanımızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

GAZLIGÖL OPERASYONLARI İÇİN JANDARMA’YA TEŞEKKÜR

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Kırgel’i de makamında ziyaret ettiler. Afyonkarahisar Emniyeti ve Jandarmasının son dönemde imza attığı başarılı operasyonları can-ı gönülden desteklediklerini belirten ABYD Başkanı Sezer Küçükkurt, “Özellikle son yıllarda Afyonkarahisar’ın kanayan yarası olan ve artık kangren halini almış olan Gazlıgöl bölgesindeki devremülklerle ilgili yapılan son operasyonlar ülke genelinde yankı bulmuştur. İlimizin bu önemli sorununun çözümünde inisiyatif alan kolluk kuvvetlerimize, İl Jandarma Komutanımız Albay Yılmaz Kırgel’in şahsında hemşehrilerimiz adına şükranlarımızı belirtiyoruz. Başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” dedi.

İl Jandarma Komutanı Yılmaz Kırgel de Afyonkarahisar’da görev yapmaktan gurur duyduklarını belirterek, ilin huzur ve asayişi adına gereken tüm önlemleri alıp, tüm çalışmaları yapacaklarını dile getirdi.