Vali Mustafa Tutulmaz Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’nin Hıdırlık Seyir Restaurant'ta düzenlediği iftar programında basın mensupları ile bir araya geldi.

İftar programına Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Milletvekili Mehmet Taytak, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Özdemir Şan, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hamza Çömez, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, basın yayın kuruluşları yetkilileri ve basın mensupları katıldı.

 

İftar programında ilk olarak Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt konuştu. Basın camiasında birlik ve beraberliğin pekişmesi adına iftar programını düzenlediklerini söyleyerek katılan herkese teşekkür etti.

Ardından Milletvekili Mehmet Taytak konuştu. Afyonkarahisar basınının birçok ile göre güçlü bir yapıya ve iyi gazetecilere sahip olduğunu söyledi.



Afyonkarahisar’ın Basını Çok Nitelikli ve Kaliteli

İftar programında  konuşan Vali Mustafa Tutulmaz: “Bugüne kadar değişik vesilelerle basın mensupları ile bir araya geldik. Bugün basın mensuplarının misafiriyiz. Sofranızı bizlerle paylaştığınız için sizlere özellikle teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar’ın basını çok nitelikli, kaliteli ve sansasyonel haberlerden ziyade gerçek haberler peşinde. Herhangi bir olayda basın mensupları bizlere ulaşıyor ve bilgi teyidi yapıyor. Bugüne kadar sınır koymadan karşılıklı anlayışla çalışıyoruz. Güzel bir işbirliği içerisindeyiz. İlimizin tanıtımında önemli rol oynuyorsunuz. İlimizi iyi yönde tanıtıyorsunuz. Sizlere bu açıdan teşekkür ediyorum. İlimiz potansiyeli yüksek bir il. Hep birlikte bu potansiyele sahip çıkmalıyız. İlimizin gelişmesine artı değer katmamız gerekiyor. Bugüne kadar bu katkıyı sağladınız. Birlik, beraberlik ve işbirliği içerisinde bu potansiyeli daha da geliştirilebiliriz. Ben bugüne dek yapılan işbirliğinden son derece memnunum. Gazete sahipleri ve basın mensupları ile iyi bir diyaloğumuz var. Bu diyaloğun aynı şekilde devam etmesini diliyorum. Şimdiden yaklaşan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramı’nızı tebrik ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek eşi Sevim Zeybek'le beraber  Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’nin iftar programına katıldı. Başkan Mehmet Zeybek gazete sahipleri ve basın mensuplarıyla sohbet etti. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, iftar organizasyonuna katılmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek misafirperverliklerinden dolayı Dernek Başkanı Sezer Küçükkurt ve yönetimine teşekkür etti. 

Konuşmaların ardından gazete sahipleri, basın mensupları ve protokol üyeleri bir süre sohbet etti. Sohbet sonrası iftar programı sona erdi.