Afyonkarahisar Barosu tarihinde bir ilk yaşandı, Baro, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir balo düzenledi.

Cumhuriyetin kazanıldığı topraklarda Cumhuriyet Bayramı Kutlama Yemeği, Afyonkarahisar Barosu Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Komisyonu tarafından 27 Ekim 2021 Çarşamba akşamı düzenlendi.

Oruçoğlu Termal Otelde düzenlenen ve Baro tarihinde ilk kez yapılan Cumhuriyet Kutlama Yemeği’ne Afyonkarahisar Barosu Mensupları ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan gecede;  meslektaşlarımız tarafından oluşturulan Afyonkarahisar Barosu Korosu, Türk Sanat Müziğinden ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan eserleri icra ederek, dinleyenlerden tam not aldı.

Mini konserin ardından gece, avukatların eşleri ile hazırladıkları dans gösterileri ile devam etti. Vals ve zeybek gösterileri ile sahne alan dans topluluğu, izleyenlere güzel dakikalar yaşattılar.

Yemeğin ardından Türk Sanat Müziği konseri ile devam eden gece, Türk Bayrakları eşliğinde marşlar söylenerek ve hatıra fotoğrafı çektirilerek son buldu.

Baloya,  Afyonkarahisar Barosu  yönetim kurulu üyeleri Av. Nureddin Demir,  Av. Abdurrahman Kalaycı,  Av. Yunus Pektaş,  Av.Sedat Toprak, Av. Huriye Çiçek Mihrioğlu, Av. Gonca Alhan Okyar, Av. Esra Yılmaz Kocabaş  ve Av. Ömer Mahmut Erdoğan katıldı. Baro Başkanı Av. Turgay Şahin ise baloya katılmadı.

Afyonkarahisar Barosu avukatlarının yoğun katılımı ile gerçekleşen gecede program, büyük beğeni topladı.