Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

AÇIK HAVA TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞÜ GÜZERGAHLARI İLE MİTİNG ALANLARI VE AFİŞ, PANKART ASILACAK YERLERİN İLANI

2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunun 6. Maddesi ile Kanunun Uygulamasına dair yönetmeliğin 3. Maddesinde belirtilen hükümler gereğince Valilik Makamının 13.01.2020 tarih ve 485 sayılı Onayı ile aşağıdaki şekilde tespit edilmiştir.

A - AÇIK HAVA TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞÜ GÜZERGAHLARI :

1- ZAFER MEYDANI (ANIT PARK KARŞISI)

a- Toplantı (Miting) Alanı : Vilayet kavşağı, Anıt Park karşısı ile Gazlıgöl Caddesi ile Milli Birlik Caddesinin kesiştiği kavşak arasında bulunan "Zafer Meydanı" toplantı alanıdır. b- Toplanma Alanı : İlimiz Alpaslan Türkeş Bulvarı ile Gazlıgöl Caddesinin kesiştiği Demiryalayan Türbesinin bulunduğu kavşak toplanma alanıdır. 1- Alternatif Toplanma Alanı : İmaret Camii yanında bulunan hamam, Şeker Bank ile Bizim dönerci arasında kalan alan toplanma alanıdır.

2- Alternatif Toplanma Alanı : 2. Dumlupınar Caddesi ile Osman Atilla Caddesinin kesiştiği nokta ile HSCB bankası önünde bulanan alan toplanma alanıdır.

c- Dağılma Alanı : Zafer Meydanına çıkan sokaklar ve caddeler dağılma bölgesi olacaktır.

d- Yürüyüş Güzergahı : Toplanma alanından hareketle Gazlıgöl Caddesini takiben Zafer Meydanında (Anıt park önü) son bulan güzergahtır.

1- Alternatif Yürüyüş Güzergahı :Toplanma alanından hareketle Milli Birlik (Bankalar) Caddesini takiben Zafer Meydanında (Anıt park önü) son bulan güzergahtır.

2- Alternatif Yürüyüş Güzergahı :Toplanma alanından hareketle Milli Birlik (Bankalar) Caddesini takiben Zafer Meydanında (Anıt park önü) son bulan güzergahtır.

2- FATİH KAVŞAĞI ( PAZAR YERİ )

a- Toplantı (Miting) Alanı :Taş ocakları yolu ile Şeyh Şamil Bulvarının kesiştiği köşede bulunan Pazar Yeri toplantı alanıdır.

b- Toplanma Alanı : Adnan Menderes Bulvarı ile Kocatepe Caddesinin kesiştiği nokta ile Mithat Paşa Caddesi ile Fatih Gümüş Caddesinin kesiştiği Kocatepe parkı ile Karayolları Şantiyesinin arasında kalan alan toplanma alanıdır.

c- Dağılma Alanı : Pazar Yerine çıkan sokaklar ve caddeler dağılma bölgesi olacaktır.

d- Yürüyüş Güzergahı : Toplanma alanından hareketle Kocatepe Caddesini takiben Fatih kavşağı Pazar yerinde son bulan güzergahtır.

3- MENDERES BULVARI PTT BİNASI ÖNÜ (ERKMEN KASABASI)

a- Toplantı (Miting) Alanı : Menderes Bulvarı PTT binasının önü ile Hacı Baba, Sayıoğlu, Yukarı Çeşme ve Yıldız sokaklarının caddeye çıkan alan toplantı alanıdır.

b- Toplanma Alanı : Doç. Dr. Sait AÇBA Caddesi ile Belediye Binası yanındaki kavşak toplanma alanıdır.

c- Dağılma Alanı : PTT binası önünde bulunan toplantı alanına çıkan sokaklar ve caddeler dağılma bölgesi olacaktır.

d- Yürüyüş Güzergahı : Toplanma alanından Doç. Dr. Sait AÇBA Caddesini takiben Menderes Bulvarı PTT Binasının önünde son bulan güzergahtır.

4- AKARÇAY_ MESİRE ALANI

a- Toplantı (Miting) Alanı : 1. Bölge Akarçay Mesire alanı (Aksu Deresi) toplanma alanıdır.

b- Toplanma Alanı : İmamı Azam Camii önü toplanma alanıdır.

c- Dağılma Alanı : Akarçay Mesire alanına çıkan sokaklar ve caddeler dağılma bölgesi olacaktır.

d- Yürüyüş Güzergahı : Toplanma alanından (İmamı Azam Cami önünden) Cahar Dudayev Caddesini takiben Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü kavşağında son bulan güzergahtır.

B- PANKART VE AFİŞLERİN ASILACAĞI YERLER :

Yukarıda belirtilen yerlerde yapılacak Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri ile alakalı olarak yapıştırılacak ve asılacak afiş ve pankartların, Belediyece kurulan ve müsait olan billboardlar ve panolara, toplantı alanlarında yapıştırılacak ve asılacak afiş ve pankartların da program hitamı temizlenmek kaydıyla toplantı (miting) alanlarında bulunan direkler ve müsait yerler olarak belirlenmiştir.

Bu karar yayımından 15 gün sonra yürürlüğe girer.

Kamuoyuna duyurulur.

Vali Mustafa TUTULMAZ