Son günlerde, bazı dolandırıcı ve sahtekar şahısların, adımızı ve Afyonhaber markamızı kullanarak  "Afyon Haber TV Youtube Kanalında yayınlamak için klibinizi hazırlayop, videonuzu yayınlayacağız" şeklide esnafımızı, iş insanlarımızı aldatarak haksız kazanç elde etmek istediklerini duyuyoruz.

Afyonhaber olarak, web sitemizin, Youtube kanalımızın reklam amaçı, para karşılığı klip hazırlama, yayınlama vb. hizmetimiz bulunmamaktatır. Bundan dolayı vatandaşlarımızı uyanık olmaya çağırıyor, doğabilecek mağduriyetlerde sorumluluk kabul etmiyoruz.

Bo kunuyla ilgili daha önce de defaetle uyarıda bulunduğumuz halde mağduriyetler olutuğunu görmekteryiz.

Konuyla ilgili olrak daha önce yayınladığımız uyarı metni:

Son günlerde, "AFYONHABER" ismini ya da "AFYONHABER"e benzer isim, logo ve domainleri kullanarak; "Afyonhaber'de / Afyonhaber TV'de / Afyonhaber uzantılı ya da benzeri site veya değişik platformlarda tanıtım, reklam, video yayınlayacağız" vaadiyle esnaf, işletme sahipleri, belediyeler ve sivil toplum örgütlerine ulaşıldığı, aldatıldığı, bu yolla kişi ve kurumlardanhaksız kazanç sağlandığı olayları-duyumları alınmaktadır.

Yine "AFYONHABER'DEN GÖNDERİYORUZ" algısı verilerek; bazı kişi ve kurumlara, firmalara, belediyelere habersiz, sözleşmesiz fatura gönderildiği, ilan-reklam istendiği, ödeme ve para talep edildiğine dair durumlar ortaya çıkmıştır.

Bu konuda, tüm kişi ve kurumları, firmaları, belediyeleri uyarıyoruz.

Sizlerden, "AFYONHABER" ya da "BENZERİ-TAKLİDİ OLARAK" ismini, logosunu, markasını, domainini kullanarak belediyelere, işletmelere, derneklere, kişilere fatura kesildiği, ilan reklam istendiği, haber-tanıtım aboneliği yapıldığı, ödeme-para talep edildiği zaman logosuna, şirketine, muhatabınıza dikkat ediniz, uyanık olunuz.

AFYONHABER.COM olarak, logomuz bellidir, domainimiz www.afyonhaber.com'dur, şirketimiz KARAKTER RADYO TV YAYINCILIK HİZMETLERİ A.Ş., muhatap kişi ise ÖMER ELÇİ'dir.

Bunun dışında oluşabilecek mağduriyetlerden, yanlış ödemelerden logomuz ve şirketimiz sorumlu değildir.

İlgili kişi ve kurumlara önemle duyurulur.

Afyon haber - Afyonhaber - Afyonkarahisar haberleri
KARAKTER RADYO TV YAYINCILIK
HİZMETLERİ SAN. TİC. A.Ş.

ÖMER ELÇİ