Afyonkarahisar İnternet Medyası Radyo ve Televizyoncular Derneği (AFİMED) Başkanı Ömer Elçi, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

Afyonkarahisar İnternet Medyası Radyo ve Televizyoncular Derneği (AFİMED) Başkanı Ömer Elçi, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AFİMED Başkanı ve Afyonhaber Medya Grup Başkanı Ömer Elçi, mesajında "15 Temmuz’da darbeler ezanı değil, hamdolsun ezanlar darbeyi susturdu. Ayakta ölmeyi, dizüstü yaşamaya tercih eden kahraman şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz" dedi.

Elçi mesajında, millete silah doğrultmaktan çekinmeyen hastalıklı zihniyete en iyi cevabı yine milletin verdiğini söyledi.

15 Temmuz’da Türk tarihinin en alçak darbe girişiminin yaşandığını belirten Elçi, “Ama Allah’a şükürler olsun ki Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla sokağa inen göğsü vatan imanıyla dolu Türk milleti, bayrağına sahip çıkmıştır. Akif, ’Bir hilal uğruna ya Rab, ne güneşler batıyor’ diyor ya o karanlık gecede de hilaline sahip çıkan binlerce güneş, üniformalı hainlere en büyük tokadı vurmuştur" şeklinde konuştu.

Afyonkarahisar İnternet Medyası Radyo ve Televizyonlar Derneği (AFİMED) Başkanı ve Radyo 03’ün sahibi Ömer Elçi  15 Temmuz hain darbe girişiminde Başbakan Binali Yıldırım’ın “Bu bir darbe girişimidir.” açıklamasının hemen ardından Radyo 03 ve Armoni FM ortak yayını ile yaptığı yayınlarla tavrını ortaya koymuştu.

Hain darbe girişimi başarısız olana kadar mikrofon başında Radyo 03 ve Armoni FM ortak yayını AFİMED Genel Yayın Yönetmeni Arif Yağcı ve Armoni FM sahibi Yüksel Elçi sunumlarıyla yapılan canlı yayın, Radyo ve Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği RATEM'in “Medya ve Demokrasi Etkinliği”nde Başbakan Binali Yıldırım’ın elinden ödül aldı.

Radyo ve Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) tarafından "Medya ve Demokrasi" düzenlenen ödül törenine AK Parti Milletvekili Ali Özkaya , Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (AGC) Başkanı Mehmet Emin Güzbey, Bolvadin Gençlik  FM Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Sezen ve Radyo 03 Genel Yayın Yönetmeni Kemal Kantek katıldı

Ratem Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Gürsoy tarafından organize edilen büyük medya buluşması etkinliğinde, Radyo 03 ve Armoni FM adına , Başbakan Binali Yıldırım’dan ödülü Ömer Elçi aldı.

Elçi; AFİMED ve Afyonkarahisar medyası olarak, devletimizden ve demokrasimizden yana olmaya devam edeceğiz" dedi.