Afyonkarahisar ve Çobanlar belediyesi, Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliğine girdi.rnrn rnrnJeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği, 2012 yılı Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nı yapmak üzere 26-29 Nisan 2012tarihleri arasında ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Afyonkarahisar ve Çobanlar belediyesi, Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliğine girdi.   Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği, 2012 yılı Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nı yapmak üzere 26-29 Nisan 2012tarihleri arasında JKBB ve Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci başkanlığında Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir araya geldi.
Değişik illerden JKBB Üyesi yaklaşık 86 Belediyenin katıldığı meclis toplantısı Edremit Adrina Hotel’de yapılıyor. Oldukça yoğun bir gündemle başlayan Nisan Ayı Meclis Toplantısı açılış ve yoklamanın ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Gündemin 3. maddesi olan birliğe yeni üyeliklerin ve ayrılmaların görüşülmesi ile birlikte Afyonkarahisar Belediyesi, Sivas Belediyesi, Afyonkarahisar ili Çobanlar Belediyesi, Aydın İli Kuyucak İlçesine bağlı Horsunlu ve Kurtuluş Belediyeleri ile Kütahya İli Şaphane İlçesi Karamanca Belediyesi JKBB üyeliğine katılırken, Manisa İli Turgutlu Belediyesi üyelikten ayrıldı. Her geçen gün üye sayısını arttıran JKBB böylelikle üye sayısını 89’ayükseltmiş oldu.