Geçtiğimiz sezon Afjet Afyonspor’da iyi bir çıkış yakalayarak U21 Milli Takıma seçilen, Bursaspor altyapısından yetişen genç yetenek Seyfettin Anıl Yaşar Süper Ligde!..

19 yaşındaki Genç milli futbolcu Seyfettin Anıl Yaşar, Çaykur Rizespor'la 4 yıllık sözleşme imza attı.

Afjet Afyonspor Kulübü sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Seyfettin Anıl Yaşar’ın Rizespor’a transferini duyurdu.

Paylaşım şöyle:

“Futbolcumuz Seyfettin Anıl Yaşar, Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'a transfer olmuştur. Kulübümüze maddi ve manevi katkı sağlamış, bundan sonraki başarılarında da maddi ve manevi katkı sağlamaya devam edecektir. Kendisine verdiği emekler için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz”

Bu arada, Çaykur Rizespor'la yapılan imza töreninde konuşan Çaykur Rizespor Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu, “Gelecekte takımımız için çok şey beklediğimiz değerli bir futbolcumuz. Topu iyi kullanabilen, hava toplarına hakim, oyun kurma yeteneği olan ve güçlü fizik yetenekleri olan iyi bir futbolcu. Önümüzdeki yıllarda ilk 11’in değişilmez oyuncusu olacak” ifadelerini kullandı.

Rizespor camiasına katıldığı için çok mutlu olduğunu dile getiren genç oyuncu Seyfettin Anıl Yaşar ise, “Çok heyecanlıyım. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. İnşallah benim için ve kulübümüz için hayırlı olur” dedi.