Afyonkarahisar'ın en genç muhtarı, trafik kazasında hayatını kaybetti. Afyonkarahisar’ın Çay ilçesi Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Sergen Göktaş elim bir trafik kazası sonucu vefat etti. Genç muhtarın vefat haberi, Çay'da büyük üzüntüye neden oldu.

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesi esnaflarından Sami Göktaşın oğlu Çay’ın en genç muhtarlarından olan ve aynı zamanda Jeodezi Harita Mühendisi olan Sergen Göktaş trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Sergen Göktaş, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Türkiye'nin üçüncü genç muhtarı olma ünvanını kazanmıştı. Jeodezi ve Harita Mühendisi olan Sergen Göktaş, Çay Beşiktaşlılar Derneği Başkanlığı da yapmaktaydı.

Vefat haberi ile ilgili Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı'da sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımladı.

Başkan  Atlı mesajında "İlçemizin Değerli Esnaflarından Sami Göktaşın Oğlu İlçemizin En Genç Muhtarlarından Olan Kardeşimiz Sergen Göktaş Elim Bir Trafik Kazası Sonucu Vefat Ettiğini Derin Bir Üzüntü ile öğrendim Kendisine Allahtan Rahmet Ailesine Yakınlarına ve Tüm Sevenlerine Başsağlığı Diliyorum. Mekânın Cennet Olsun Güzel Kardeşim" diye yazdı.