Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Nal ve üyeleri, Kızılay’a kan bağışında bulundu. 

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahiplerine gıda paketi yardımında bulunan TÜRKAV üyeleri, azalan kan stoklarına destek vermek amacıyla kan bağışında bulundular. İftardan sonra bir araya gelen TÜRKAV Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Nal ve üyeleri, Kızılay kan merkezinde kan bağışında bulunarak, kan vermenin hem sağlık, hem de ihtiyaç sahiplerine daha hızlı ulaşılabilmesi bakımından önemine dikkat çektiler. 

 “Bütün halkımızı da kan vermeye davet ediyoruz”
Kan bağışında bulunarak, Kızılay’a destek veren Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Nal, “TÜRKAV Afyonkarahisar Şubesi olarak arkadaşlarımızla birlikte kan bağışı verme kampanyası düzenledik.  Ramazan ayının gelmesi nedeniyle azalan kan stoklarına destek vermek hemde ülkemizin içinde bulunduğu bu sıkıntılı süreçte vatandaşlarımıza destek olmak için kan bağışında bulunduk.  Bütün halkımızı da kan vermeye davet ediyoruz. Çünkü bu çok önemli bir süreç, birbirimize destek olmak gerekiyor. Sağlık çalışanları nasıl Koronavirüs hastalığıyla mücadele ediyorsa halk olarak bizde onlara destek vermeliyiz. Şu anda hastanelerde bulunan insanlar içinde kan vermeye tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.