Türkiye Değişim Partisi (TDP) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, MHP İl Başkanı Kocacan’a; ‘Görünen bir şeyi söylemezsek dilsiz şeytan gibi oluruz’ O kadar yaşananları ya görmüyorsunuz körsünüz ya da hakikaten dilsiz şeytansınız” dedi.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

 

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, MHP İl Başkanı Kocacan’a; ‘Görünen bir şeyi söylemezsek dilsiz şeytan gibi oluruz’ O kadar yaşananları ya görmüyorsunuz körsünüz ya da hakikaten dilsiz şeytansınız” dedi.

Uysal, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan’ın bir televizyon programında sarf ettiği sözleri eleştirdi.

TDP ve diğer kurulan yeni partilerin tabela partisi olmaktan öte bir şey yapmayacakları yönündeki söylemlerine değinen TDP Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, “Kendinden başkalarını görmeyenlerin, kendinden başkalarını duymayanların bu ülkeye verdiği zararı hiçbir şey vermemiştir. Kendinden başkalarını düşünmeyip, dün ne dediğini unutup, kendi bekası için birilerinin kapı kulu olmayı marifet gibi anlatanların bu ülkeye verdiği zararı hiçbir şey vermemiştir. Kendinden olmayanlara zillet diyebilecek kadar aciz, bir o kadar korkak insanların bu ülkeye verdiği zararı hiçbir şey vermemiştir. Devlet’in bekası diyerek, Devlet Beyin bekasına hizmet edenlerin bu ülkeye verdiği zararı hiçbir şey vermemiştir” dedi.

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan’ın, TDP Afyonkarahisar İl binasının açılışı için kendisine gönderilen daveti bile alaylı bir şekilde anlattığına işaret eden Uysal, “Kendisini adam yerine koyarak davetiye gönderdiğim için özür dilerim. Biz insanlar arasında sizin gibi ayırıp yapmayız. Biz milletimizi sizin gibi ayrıştırmayız. Biz kendi çıkarlarımız için sizin gibi birilerinin kapı kulu olmayız. Biz onun için yola çıktık, onunu içindir ki tabela partisi olmayacağız” diye konuştu.

Konuşmasında, Mehmet Kocacan’ın MHP İl Başkanı olarak, il ve ilçelerde yaşanan ülkücü kıyımlarına, AKP’nin yaptıklarına sessiz kalıp, yeni kurulan partiler için ahkâm kesmesini ucuz siyasetçilik olarak nitelendiren TDP Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, “Kocacan bizi eleştirdiği o programda demiş ki; ‘Görünen bir şeyi söylemezsek dilsiz şeytan gibi oluruz.’ O kadar yaşananları ya görmüyorsunuz körsünüz ya da hakikaten dilsiz şeytansınız” diye seslendi.

Uysal sözlerini şöyle sürdürdü:
“Sayın Kocacan, görmüyorsanız gösterelim, duymuyorsanız duyuralım. Bakın, çiftçi kan ağlıyor, hayvancılık öldü. Tarım Bakanına seslenen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’u partiden attınız. Esnaf kan ağlıyor. Emeklinin hali ortada. Ülkenin eğitim sistemi, ülkenin yargı sistemi, ülkenin sağlık sistemi ortada. Hodri meydan. Hadi buyurun sesinizi çıkarın. Sesinizi çıkarın değilse bundan sonra size dilsiz şeytan diyeceğim.”