Afyon Post ve Vekilim TV Afyon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Afyon Post ve Vekilim TV’nin tam kadro olarak katıldığı AGC ziyaretinde, AGC Başkanı Sezer Küçükkurt’a, Mahmut Emin Birliktir, Ömer Elçi, Hakan Dilek, Polat Yılmaz, İsmail Akar ve Faruk Kılınç eşlik etti.

Çalışmalarınızda Başarılar Diliyoruz
AGC Başkanı Sezer Küçükkurt yapılan ziyaret ile ilgili küçük bir konuşma yaptı. Küçükkurt konuşmasında: “Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nde bugün Afyon Post ve Vekilim TV olarak Sayın Medya grubunu ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Sizlerin zaten camiamızda olan meslektaşlarımız olarak meslek türümüze faydalar getireceğinizi umuyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Afyon Gazeteciler Cemiyeti sektörümüzün çatı örgütü. 100’ü aşkın meslektaşımız cemiyetimizin üyeliğinde faaliyetini sürdürüyor. Mesleğimizin temsili açısından bu görevi sürdürmeye çalışıyoruz. Vekilim TV’ye ve Afyon Post’a hayırlı, uğurlu olsun diyoruz. Yayın hayatında başarılar diliyoruz.” dedi.

Afyonkarahisar’a Yeni Bir Çehre Kazandıracak
Sezer Küçükkurt’un ardından tüm gazeteciler Afyon Post ve Vekilim TV ‘ye özel olarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

Gazeteci Ömer Elçi hayırlı olsun Konuşmasında: “Sayın Medya grubuna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Yeni yayın hayatında başarılar dileriz. Vekilim TV adı altında Ankara’da bağlantılı bir yayın organımız olacağından da son derece mutluyuz. Ankara ile Afyon’u iç içe bağlayacak bu sektörde yeni bir alan yarattığından dolayı da Sayın Medya grubuna teşekkür eder, başarılar dileriz.” dedi.

Gazeteci Faruk Kılınç yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, Afyon Post ve Vekilim TV’deki çalışmalar için başarılar diledi.

Gazeteci Hakan Dilek ise hayırlı olsun konuşmasında: “Sayın Medya Grubunun iş dünyasında Afyonkarahisar’da çok iyi yerlerde olduğunu biliyoruz. Bunun yanında Medya sektöründe de yer alması bizlere gurur veriyor. Vekilim TV’nin de Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Gazeteci ve Mali Müşavir İsmail Akar da konuşmasında: “Sayın Medya grubuna iadeyi ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Basın sektörü çok zor ve meşakkatli bir iş. Kadir Sayın başkanlığındaki Sayın firmasının da böyle bir işe girmesi bizim için de önemli ve Gazeteciler Cemiyeti olarak iadeyi ziyaretlerinden memnuniyetimizi dile getireyim. Aynı zamanda Ankara ayağı olarak Vekilim TV, Afyon’da da Afyon post olarak her iki kanalın birleşmesi Afyonkarahisar’a yeni bir çehre kazandıracak. Başarılarının daim olmasını dilerim.” dedi.

Ankara’da Televizyon Lazım
Mahmut Emin Birliktir ise Sayın Medya Grubu için hayırlı olsun konuşmasında: “Ben Sayın Medya grubunun çalışmalarını dışarıdan izliyorum. Başta hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum Afyon’da internetten Afyon post olarak yayın yapıyor Ankara’da da vekilim TV olarak yayın yapmaya başlayacaklar. Ben yayın hayatlarında başarılar diliyorum. Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığında da Sayın Medya’ya Afyon Post’a hayırlı olsun ziyaretine gelmişler, mutlu olduk. Başarılarınızın devamını diliyor, bugünkü ziyaretinizden memnun olduk. Bize de tabii Ankara’da televizyon lazım. Afyonlu bir iş adamımızın Ankara’da televizyon açması biz siyasetçiler için de iyi olacaktır diye düşünüyorum. Bu vesileyle Sayın Medya grubunu tekrar tebrik ediyorum, kutluyorum, hayırlı olsun diyorum.
Hayırlı olsun konuşmalarının ardından tüm gazeteciler sohbet etti. Toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret son buldu.