Gözden kaçırmayın

Düzen Getiren Çamaşır Makinesi DolaplarıDüzen Getiren Çamaşır Makinesi Dolapları

 

 

Afyon’a seyahat etmek için en çok tercih edilen ulaşım seçeneği otobüs yolculuğudur. Afyon merkezli hizmet veren ve Afyon’a seferler düzenleyen başlıca otobüs firmalarını sizin için bir araya getirdik.

Ege Bölgesi’nde yer alan Afyonkarahisar, Türkiye’nin en eski yerleşim yerlerinden biridir. Milattan önce 3000’lere dayanan geçmişinden günümüze ulaşan tarihi yapıları ve antik yerleşimleri, doğal güzellikleri, şifalı termal sularıyla turizm açısından önemli bir yere sahiptir. 

Yıl boyunca, on binlerce turiste ev sahipliği yapan şehirde görülmesi gereken yerleri şöyle sıralayabiliriz: M.Ö. 1350 yılına kadar uzanan Afyonkarahisar Kalesi, Zafer Anıtı ve Müzesi, Kocatepe, Sultan Divani Mevlevihane Müzesi, Ulu Camii, Frig Vadisi, Göynüş Vadisi, ApameiaAntik Kenti, Tarihi Afyonkarahisar Evleri. 

Afyon’un tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra termal sularında şifa bulmak için termal otellerde konaklayabilirsiniz. 

Afyon’a Nasıl Gidilir?

Afyon’a gitmek için en çok tercih edilen ulaşım alternatifi, otobüs yolculuğudur. Afyon’a Türkiye’nin birçok noktasından karşılıklı otobüs seferleri düzenlenmektedir. Afyon Otogarı'ndan yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta yer alan şehir merkezine toplu taşıma ve taksi seçenekleriyle kolayca ulaşım sağlanmaktadır. Afyon’a otobüs seferi düzenleyen firmaları inceleyerek Afyon otobüs bileti satın alabilirsiniz. 

Afyon’da faaliyet gösteren otobüs firmalarını şöyle sıralayabiliriz: 

Dinar Turizm

Merkezi Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesi merkezli hizmet veren Dinar Turizm, İç Ege ve Akdeniz bölgelerindeki illere yolcu taşımacılığı yapan bir otobüs firmasıdır. Afyon, Isparta, Denizli, Uşak, illerine şehirlerarası otobüs seferleri düzenleyen firma, genç ve konforlu araçlardan oluşan otobüs filosu, hizmet verdiği illerde yer alan 10’dan fazla şubesi, tecrübeli personeli ile hizmet vermektedir. 

Haskaymak Seyahat

2000 yılında Afyon’da kurulan Haskaymak Seyahat, Eskişehir, Denizli, Afyon illeri arasında otobüs seferleri düzenleyen bir firmadır. 22 yıllık deneyimi, güvenli ve konforlu otobüs filosu ve profesyonel ekibiyle Afyon’dan Eskişehir ve Denizli illerine seyahat eden yolcuların tercihi olmuştur. 

Buzlu Turizm

2009 yılında Eskişehir merkezli olarak kurulan Buzlu Turizm, 300’den fazla bilet satış noktası, 40 araçlık genç otobüs filosu ile Türkiye’nin birçok noktasına seferler düzenleyen bir otobüs firmasıdır. İstanbul’daki otogarlardan Afyon’a karşılıklı seferleri bulunan Buzlu Turizm, İstanbul - Afyon otobüs bileti arayanlar için çok sayıda sefer saati ve kalkış noktası alternatifi sunmaktadır.

Isparta Petrol Turizm

1996 yılından bu yana Isparta merkezli olarak faaliyet gösteren Isparta Petrol Turizm, 63 araçlık otobüs filosu ile Türkiye genelinde 130’dan fazla noktaya seferler düzenleyen bir otobüs firmasıdır. Firma, İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerden Afyon Otogarı’na seferler düzenlemektedir. 

Kontur Turizm

1982 yılında Konya’da kurulan Kontur Turizm, 40’a yakın araçtan oluşan genç otobüs filosuyla Türkiye’nin 70’ten fazla noktasına seferler düzenleyen bir otobüs firmasıdır. Firma, Konya ve İzmir’den Afyon Otogarı’na düzenli seferler gerçekleştirmektedir. 

Pamukkale Turizm

Karayolu yolcu taşımacılığında Türkiye’nin köklü otobüs firmalarından biri olan Pamukkale Turizm, 1962 yılında Denizli’de kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne ulaşım ağını ve otobüs filosunu genişletmesinin yanı sıra hizmet kalitesini de her geçen gün daha da yükseltmiştir. Firma, 600’den fazla araca sahip genç ve konforlu otobüs filosu, 3500 çalışanı ile her gün 413’ten fazla noktaya otobüs seferleri düzenlemektedir. Pamukkale Turizm'in Türkiye’nin birçok ilinden Afyon’a seferleri mevcuttur.

Alanyalılar Turizm

Alanya merkezli olarak faaliyet gösteren Alanyalılar Turizm, başta İstanbul ve İzmir olmak üzere Türkiye’nin birçok iline ve ilçesine yolcu taşımacılığı yapan bir firmadır. Deneyimli personeli, konforlu ve güvenli araçlardan oluşan otobüs filosu ile müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren Alanyalılar Turizm, Afyon Otogarı’na otobüs seferleri düzenlemektedir. 

Villa Seyahat

2018 yılında Mersin’de kurulan Villa Seyahat, Mersin’den İstanbul, Ankara, İzmir, Afyon, Kütahya, Eskişehir, Bolu, Bursa, Konya, Aksaray gibi birçok ile ve ilçeye otobüs seferleri düzenlemektedir. Müşterilerinin konforunu ön planda tutan Villa Seyahat, 30’a yakın araçtan oluşan otobüs filosu ve deneyimli çalışanları ile hizmet vermektedir. 

Özkaymak Seyahat

1960 yılında Konya’da kurulan Özkaymak, İç Anadolu Bölgesi’nin ve Türkiye’nin önde gelen otobüs firmalarındandır. Son model ve teknolojik donanımlı, 100’den fazla otobüsten oluşan filosu, 3500 personeli ve 62 yıllık deneyimiyle Türkiye’nin dört bir yanına yolcu taşıyan Özkaymak’ın birçok ilimizden Afyon Otogarı’na otobüs seferleri bulunmaktadır.