Belediye Başkanı Mehmet Zeybek şehrimize yeni yatırımlar kazandırmayı sürdürüyor.

Afyonkarahisar'da düzenlenecek Dünya Motokros Şampiyonası Türkiye ve Dünya Motokros Şampiyonası Afyon etapları için, Afyon Motor Sporları Merkezi'ne Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatları ile karavan ve kamp merkezi yapıldı.

Dünyanın en iyi pistine sahip Afyonkarahisar’da Başkanımız Mehmet Zeybek Motor Sporları Merkezi’nde yapılan hazırlık çalışmalarını yerinde gördü.

BAŞKAN ZEYBEK SONA GELİNEN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ  

      Motor Sporları Merkezine kazandırılan yeni yatırımlardan karavan ve kamp merkezindeki çalışmaları da yerinde inceleyen Başkanımız Zeybek Şampiyonaya katılacak sporcuların ve sporseverlerin en iyi şartlarda konaklayabileceği alanlarda incelemede bulundu. Dünya ve uluslararası standartlara uygun şekilde yapılan alanda özel ihtiyaçlara cevap verecek çalışmalar sona erdi. Karavan ve kamp merkezi içerisinde bulunan çamaşırhane, bulaşıkhane, mutfak ve ihtiyaç alanları gibi bölümler kullanıma hazır hale getirildi. Ayrıca 30 dan fazla karavana ev sahipliği yapacak alanda kamp yapmak isteyenler için de oluşturulan özel bölgede çimlenme çalışmaları tamamlandı. Kamp severler çimlendirme çalışması yapılan sahada uygun koşullarda konaklayabilecek.

“SPOR ŞEHRİ AFYONKARAHİSAR ŞAMPİYONAYA HAZIR”

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yapılan şampiyona öncesi tüm misafirlere hitap eden çalışmalar yaptıklarını aktaran Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, organizasyonu heyecanla beklediklerini söyledi. Başkanımız Mehmet Zeybek; “ Dünyanın önemli sporcuları, yarışçıları ve pek çok misafir Afyonkarahisar’ımızı yakından tanıyacak, 8 gün boyunca da çeşitli etkinlikler ile keyifli zamanlar yaşayacak. Misafirlerimize uygun koşullar sağlamak için de farklı projeler yaptık. Motor Sporları Merkezine kamp ve karavan alanı oluşturduk. Herkesi spor şehri Afyonkarahisar’ımıza davet ediyorum. Çalışmalarda sona gelindi. Şampiyonaya şimdiden hazırız; emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Dünya ve uluslararası standartlara uygun Kamp ve Karavan alanımız hayırlı olsun.” dedi.

“ULUSLARARASI STANDARTLARDA TÜRKİYE'NİN İLK KAMP ALANI”

Uluslararası standartlarda Türkiye'nin ilk kamp alanını Afyon Motor Sporları Merkezi'nde gerçekleştirdiklerini aktaran Motosiklet Federasyonu As Başkanı Mahmut Nedim Akülke; "Türkiye'de olmayan bir karavan kamp alanını, tamamen uluslararası standartlarda, tuvaleti, duşu, mutfağı, çamaşırhanesi, ütü odası, alt yapısı ile dört dörtlük standartların üstünde karavan kamp merkezini Afyonkarahisar, Türkiye'ye kazandırmış oldu. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.