2021- 2022 Eğitim öğretim yılı İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu toplantısı Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda Vali Yardımcısı Nurullah KAYA başkanlığında toplandı.

Emir Murat Özdilek Otelcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonunda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın İl müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, okul aile birliği başkanları veliler ile öğrenci temsilcileri katıldı.


Toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın başta 2023 Eğitim Vizyonu olmak üzere kurumun faaliyetlerini içeren genel bir açıklama yaptı. Eğitimin eksiklikleri ve aksaklıklarını bu toplantıda hep birlikte konuşacağız diyerek sözlerine başlayan Vali Yardımcısı Nurullah Kaya da: “Bizim, kamunun göremediği eksiklikleri başta velilerimiz olmak üzere herkesin söylemesini istiyoruz. Biz herkesten bir şeyler almak zorundayız. Kimse boş durmuyor, herkes bir şekilde görevini yapıyor. Demek ki bir yerlerde yanlışlığımız ve eksikliğimiz var. Başarı çıtasını yükseltmemiz gerekiyor. Farklı bakış açılarıyla doğruyu bulmamız gerekiyor. Toplumların geleceği ancak eğitimle şekillenir. Eğitimin önemini kavramamız gerekiyor. Başta yöneticiler olmak üzere hepimiz bu işi ciddiye almalıyız. Başarının ilk şartı budur.”dedi.