Afyonkarahisar İl Genel Meclisi toplanıyor, işte gündem maddeleri.
  1. Açılış ve yoklama,
 
  1. İlimiz Sinanpaşa İlçesine bağlı Nuh Köyünde yer alan, 134 ada 3 parsel numarası ile mera alanından ayrılan, yolu olmayan taşınmaza yol tescil edilebilmesi için, imar planı değişikliği yapılması konusunun görüşülmesi.
 
  1. İlimiz Çobanlar İlçesine bağlı Kocaöz Beldesinde bulunan, mülkiyeti Kocaöz Belediye Başkanlığına ait, 165 ada 2 parsel numaralı, 4.524,00 m² yüzölçümlü arsa vasfındaki taşınmazın üzerine İlkokul binası yapmak üzere bila bedelle satın alınması konusunun görüşülmesi.
 
  1. Dinar İlçe Özel İdare Müdürlüğü Kurumsal Kodu altında bulunan Beton Parke ve Bordür Yapım İşi için ayrılan ödeneğin, Dinar Köylere Hizmet Götürme Birliği harcama kalemine aktarılması için tahsis değişikliği yapılması konusunun görüşülmesi.
 
  1. İlimiz Hocalar İlçesine bağlı Akçadere Köyünün çeşitli ihtiyaçlarında kullanılmak üzere ödenek aktarılması konusunun görüşülmesi.
 
  1. 2021 yılı için Sultandağı İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığında görev yapmak üzere seçilen Abdilkadir Ceylani MISIR’ın, işlerinin yoğunluğu nedeniyle istifa ettiğinden yerine hayırsever bir üyenin seçilmesi konusunun görüşülmesi.
 
  1. Köylerde hayvancılık yapan vatandaşların ahırlarından çıkan hayvansal atıkları ve yağmur sularını kanalizasyon hatlarına verdiklerinden dolayı, kanalizasyon hatları çok sık tıkanıp zarar gördüğünden, vidanjör tarifesi oluşturulması konusunun görüşülmesi.
 
  1. İlimiz Devlet Hastanesinin Covid 19 Pandemi Sürecinde sık kullanılan tıbbi malzeme ihtiyaçları ve göz ultrasonografi cihazı alımı için ödenek aktarılması konusunun görüşülmesi.
 
  1. 2021 Mali Yılı Bütçesi ile ayrılan, Evciler İlçe Özel İdare Müdürlüğü Kurumsal kodu altında bulunan Beton Parke ve Bordür Yapım İşi ödeneğini,  Köy Okullarına Spor Malzemesi Alımı İşi ödeneğini ve  Halı Saha Çok Amaçlı Salon Yapım İşi ödeneğini, Evciler Köylere Hizmet Birliğine  tahsis değişikliğinin yapılması konusunun görüşülmesi.


1/3
  1. İlimiz Sandıklı İlçesinin Akdağ Tabiat Parkı yolunun güzergah değişikliği yapılabilmesi için alternatif olarak açılmış olan 13 km yolun, alt ve üst yapısının yapılması konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.
 
  1. İlimiz Sandıklı İlçesi Ece mahallesinde bulunan, 318 ada 39 parsel numaralı 6.780,62 m² yüzölçümlü taşınmazın, İl Özel İdaresine ait 50445/278234 (1229,36 m²) hissesi, Sandıklı Belediyesine tahsis edilmiş olup, 795,81 m² lik kısmının tahsisinin kaldırılıp, "Hükümet Konağı" yapılmak amacıyla, İçişleri Bakanlığına tahsis edilmesi konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.
 
  1. İlimiz Şuhut İlçesine bağlı Mahmut Köyünde yer alan, 204 ada, 1 parsel ile 205 ada, 8, 9 ve 10 parseller üzerinde yer alan 7.00 metre genişliğindeki yaya yolunda yapılan düzenlemeler için hazırlanan, imar planı değişikliği ve eklerinin onaylanması konusundaki komisyon raporunun görüşülmesi.
 
  1. İlimiz Dinar İlçesine bağlı Yıprak Köyünde yer alan, 109 ada, 1, 2 ve 3 parsel numaralı taşınmazda yaya yollarının düzenlenmesi amacıyla hazırlanan, imar planı değişikliği ve eklerinin onaylanması konusundaki komisyon raporunun görüşülmesi.
 
  1. İlimiz Dinar İlçesine bağlı Çiçektepe Köyünde yer alan, 144 ada, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ve 41 parsel numaralı taşınmazlar arasında kalan 7.000 metre genişliğindeki yaya yolunun kaldırılması amaçlı hazırlanan, imar planı değişikliği ve eklerinin onaylanması konusundaki komisyon raporunun görüşülmesi.
 
  1. İlimiz Şuhut İlçesine bağlı Mahmut Köyünde yer alan, 218 ada 1 parsel numaralı taşınmaz ile taşınmaz harici alan arasında kalan 7.00 metre genişliğindeki yolun kaldırılarak kuzeyinde yer alan park alanı bitişiğine taşınması amaçlı hazırlanan, imar planı değişikliği ve eklerinin onaylanması konusundaki komisyon raporunun görüşülmesi.
 
  1. 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 10/L ile İl Özel İdareleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin 11. maddeleri gereğince 5 adet kadro değişikliğinin yapılması konusundaki komisyon raporunun görüşülmesi.
 
  1. İlimiz Başmakçı İlçesine bağlı Yaka Köyünde bulunan çok amaçlı kapalı alan için yapılması planlanan wc, depo ve arsanın etrafının telle kapatılması için ödenek aktarılması konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.
 
  1. İlimiz Çay İlçesine bağlı Koçbeyli Köyünde yer alan 255 ada, 7 parsel numarası ile kayıtlı mülkiyeti Yusuf GÜMÜŞ'e ait 530.00 mlik taşınmazın kuzeyinde kalan imar yolunun satın alınması konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.
 
  1. İlimiz Çay İlçesine bağlı Akkonak Köyünde yer alan, 3474 parsel numarası ile kayıtlı mülkiyeti Sadık Yaşar YILMAZ'a ait 315.00 m2 lik taşınmazın, mevcut imar planındaki yapı nizamının ayrık nizam olan durumunun, bitişik nizam olarak değiştirilmesi konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.
 
  1. 2021 Yılı Yatırım Programında Köprü ve Kutu Menfez yatırımı bulunmadığından dolayı Muhtelif Sanat Yapıları harcama kaleminde bulunan ödenek ile Asfalt ve Astar Nakil İşi harcama kaleminde bulunan ödeneklerin, Beton Parke Bordür Yapımı harcama kalemine aktarılması konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.
 
  1. 2021 Yılı Asfalt Programı içerisine Şuhut İlçesi Akyuva - Baraj Yolu (5 Km), Sinanpaşa İlçesi Baraj Yolu (5 Km) ve yine Sinanpaşa İlçesi Gezler Köyü (2 Km) sathi kaplama asfalt yapılması yerine kilitli parke taşı ile döşeme yapılması konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.

2/3
  1. İlimiz Hocalar İlçesine bağlı Yeşilhisar Köyünde bulunan, mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, 255 ada 124 parsel numaralı, 9.362,04 m² yüzölçümlü taşınmaza, pazar yeri yapılmak amacıyla, Yeşilhisar Köy Tüzel Kişiliği adına tahsisi konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.
 
  1. İl Özel İdaresinin sorumluluk alanında bulunan, İscehisar İlçesi Karaağaç Köyünden kaynaklı atık su hattı, İscehisar Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisinde bağlıdır. Tesise bağlı atıksuyun arıtılması için, köy nüfusu oranınca katılım payı ödenmesi konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.
 
  1. İlimiz Merkez Sümer mahallesinde bulunan, mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, 419 ada 3 parsel numaralı, 4.189,89 m² yüzölçümlü Bahçeli Kargir Sümer İlkokulu vasfındaki taşınmazın, Afyonkarahisar Belediye Başkanlığına "Sportif faaliyetler ve Gençlik Eğitim Kursları" açılması amacıyla tahsis edilmesi konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.
 
  1. İlimizde Bakanlar Kurulu Kararı ile ilan edilen (Ömer-Gecek Termal Turizm Merkezi ve Sandıklı- Hüdai Termal Turizm Merkezi) Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgeleri ile Turizm Merkezleri dahilinde faaliyet gösteren, Turizm Belgeli Tesislerden Jeotermal su kullanım m³ birim bedelinin belirlenmesi konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.
 
  1. Ömer-Gecek Jeotermal sahasında üst kullanım hakkı bulunan, İl Özel İdaresine ait 117 Nolu Jeotermal Kaynak İşletme Ruhsatının, Afjet Afyon Jeotermal Elektrik Üretim Tesisleri Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketlerine devredilmesi konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.
 
  1. Gazlıgöl Jeotermal sahasında üst kullanım hakkı bulunan, İl Özel İdaresine ait 145 Nolu Jeotermal Kaynak İşletme Ruhsatının, Afjet Afyon Jeotermal Elektrik Üretim Tesisleri Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketlerine devredilmesi konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.
 
  1. İlimiz Sandıklı İlçesi sınırları içerisinde bulunan şirketlerine ait seralarında kullanmakta oldukları, Yaşarlar Seracılık Tarım Hayvancılık Turizm İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketleri tarafından açılan ve intibakı İl Özel İdaresi adına yapılan 3 adet jeotermal sondaj kuyusunun şirketlerine devredilmesi konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.
 
  1. İhtisas Komisyonlarından gelecek olan raporların görüşülmesi,
 
  1. İl Genel Meclis Üyelerinin Başkanlığa sunacağı önergelerin, ilgili komisyonlara havalesi,
 
  1. İl Özel İdaresi Kanununun 12.maddesi gereğince, gelecek ay İl Genel Meclisinin toplantı gün ve saatinin belirlenmesi ve kapanış.