Çarşamba ve Perşembe günü Afyonkarahisar, Uşak, Bilecik, Kütahya ve Burdur'un da aralarında bulunduğu 36 il için kar yağışı uyarısı yapıldı.

Gözden kaçırmayın

Afyonlu asker, trafik kazasında vefat ettiAfyonlu asker, trafik kazasında vefat etti

Çarşamba ve Perşembe günü Afyonkarahisar, Uşak, Bilecik, Kütahya ve Burdur'un da aralarında bulunduğu 36 il için kar yağışı uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 28 Kasım-2 Aralık haftasının hava durumu raporunu kamuoyuyla paylaştı. Yayımlanan rapora göre; önümüzdeki haftanın ortasında yurt genelinde kuvvetli sağanak ve kar yağışının etkili olacak.

 

Afyonkarahisar'da önümüzdeki 5 gün hava tahmin raporu:

29 Kasım Pazartesi Rüzgarlı 10 18

30 Kasım Salı Kuvvetli Sağanak Yağışlı 10 13

01 Aralık Çarşamba Hafif Kar Yağışlı 0 4

02 Aralık Perşembe Parçalı Bulutlu -4 7

03 Aralık Cuma Parçalı Bulutlu -1 8
 

Meteoroloji'nin tahminlerine göre; çarşamba günü, Bilecik, Kütahya, Uşak, Eskişehir, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Karaman, Niğde, Aksaray, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Yozgat, Kırıkkale, Çorum, Çankırı, Kastamonu, Karabük, Amasya, Tokat, Sivas, Gümüşhane, Erzincan, Bayburt, Erzurum, Ardahan, Kars, Ağrı, Muş, Bitlis, Van, Hakkari ve Yozgat'ta kar yağışı etkili olacak. Perşembe günü ise Artvin, Ardahan, Kars, Iğdır, Erzurum, Ağrı, Muş, Bitlis ve Van'da kar yağışı bekleniyor.

Ege Bölgesinde hava durumu: Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgar'ın güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına(40-70 kmsa) şeklinde esmesi bekleniyor.