Afyon Eğitim Vakfı, daha çok öğrenciye ulaşabilmek için yeni bir kampanyaya imza attı.Afyon Eğitim Vakfı, dünya evine giren çiftler düğünlerinde misafirlerine verecekleri düğün hediyesi yerine Afyon Eğitim Vakfına bağışta bulunmaya davet ediyor.

Afyon Eğitim Vakfı, Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser “Afyon’da düğün geleneği olarak düğün sahiplerince misafirlere düğünün hatırası olarak çeşitli objeler verilmektedir. Biliyoruz ki bu objeler kısa süre içerisinde kayboluyor. Bunun yerine Afyon Eğitim Vakfına bağış yapıldığında bunu Afyonkarahisar’lı öğrencilere burs olarak vereceğiz. Bağış yapılan düğünlerde bunu masalara bıraktığımız ayrıca salon girişlerine koyduğumuz kartlarla misafirlere de duyuruyoruz. Yaptıkları bağışla gelin ve damat da eğitime bir dokunuşta bulunarak mutluluklarını taçlandıracaklar.” dedi

Afyon Eğitim Vakfı, düğün kartlarında üç değişik seçenek sunuyor. Tüm düğün yapacakları kampanyaya katılmaya ve bunu Afyonkarahisar’da bir düğün geleneği haline getirmeyi istiyorlar.

DÜĞÜN KARTI YAZILARI

Afyon Eğitim Vakfı, Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ''Teşriflerinizden dolayı afyon eğitim vakfına bağış yaptık.Eğitime bir dokunuşta bulunmak istedik. adınıza afyon eğitim vakfına bağış yaptık.

Bu mutlu günlerinde eğitime destek olarak mutluluklarını taçlandırdılar.''dedi.