Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp ve Afyonkarahisar Afyonkarahisar Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kunt, Afyon Eğitim Vakfı’nı ziyaret etti.

Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Afyon Eğitim Vakfı’nı ziyaret ederek Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker ile istişarede bulundu.





Afyon Eğitim Vakfı’nın, Afyonkarahisarlı öğrencilerin eğitimine sağladığı katkının son derece önemli olduğunu aktaran Alp, Vakıf’ın çalışmalarındaki başarının devamını diledi.

Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker de ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek “Vakfımız, burs verdiği öğrenci sayısı bakımından orta büyüklükte bir Vakıf olarak kabul ediliyor. Bu nedenle Vakıfımız’a destek olan iş insanlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Afyonkarahisar Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kunt’da Afyon Eğitim Vakfı’nı ziyaret ederek Vakıf Genel Sekreteri Murat Diker’den Vakıf hakkında bilgi aldı. Kunt, eğitimin ülkemizin gelişimi için çok önemli olduğuna dikkat çekerek Afyon Eğitim Vakfı’nı yaptığı başarılı çalışmalar dolayısıyla tebrik etti.

Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker de nazik ziyareti dolayısıyla POMEM Müdürü Kunt’a teşekkür etti.