Afyonkarahisar Oda-Borsa Müşterek Yönetim Kurulu Toplantısı, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, Akrones Otel’de düzenlendi.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da piyasalar güne nasıl başladı?..Afyon'da piyasalar güne nasıl başladı?..

Afyonkarahisar Oda-Borsa Müşterek Yönetim Kurulu Toplantısı, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, Akrones Otel’de düzenlendi.

Toplantıya Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uğur Fidan, Bolvadin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Boyar, Çay Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kaygısız, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bağırkan, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aktepe, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Yiğiter, Sandıklı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Şahin, Sandıklı Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsmail Özel, Oda-Borsa Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreterler katıldı. Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler ile Sandıklı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özer, rahatsızlıkları dolayısıyla toplantıya iştirak edemedi. Toplantıda açılış konuşmalarından önce, ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol, ATSO’nun 2021 yılı faaliyetleri hakkında sunum gerçekleştirdi. 


Toplantının açılış konuşmasını yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar’daki Odalar ve Borsalar arasında güçlü bir bağ, birlik ve beraberlik olduğunu vurguladı. Serteser, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği mevzuatına göre illerdeki Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanları’nın düzenli olarak toplantı yapması gerekiyor. Biz de sene bitmeden bu toplantımızı gerçekleştirmek istedik. Burada istişarelerde bulunacağız. Hem birbirimizi tanıyalım, hem de problemlerimiz varsa ilgili makam ve mercilere iletelim istiyoruz. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak şuna inanıyoruz: Bir il, ilçeleriyle beraber gelişir. İlçelerimiz ne kadar gelişirse il merkezimiz de o kadar gelişir. İlçelerimizin ticaret hayatı ne kadar gelişirse, ihracat odaklı firmalarımız ne kadar artarsa il olarak o kadar gelişir ve ülkemizin ekonomisine o denli katkıda bulunuruz” dedi.

Serteser, şöyle devam etti:
“Biz 2009’da göreve geldiğimizden itibaren bu bilinçle hareket ettik. Belki çok toplantı yapamadık ama bu bilinçle, hiçbir ilçemizi il merkezinden ayırmadık. Burada Yönetim Kurulu Başkanlarımız ile bir araya gelebiliyorsak, bu bizim gücümüzü gösterir. Katılımınızla şeref duyduk. Bundan önce nasıl bir aradaysak, bundan sonra da hem Afyonkarahisarımız, hem ilçelerimiz, hem bölgemiz, hem de Türkiye ekonomisi için hep birlikte olacağız. Sizlerin de buna inandığı çok belli ki buradasınız. Bundan dolayı sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Toplantımızın güzel geçmesini, Afyonumuz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci de sözlerine “Böyle güzel birlik ve beraberliği sağladığı için öncelikle Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hüsnü Serteser’e teşekkür ediyorum” diyerek başladı. Merdivenci, “Sizleri Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclisim ve şahsım adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Kıymetli misafirler, zaman hızla akıp gidiyor. 10 gün sonra 1 yılı daha geride bırakacağız. Bize duyduğunuz güven ve çok kıymetli işbirliğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Birbirinden parlak fikirler ve projelerle dolu yeni bir yıla güzel bir başlangıç yapmanız dileğiyle size ve tüm sevdiklerinize mutlu yıllar diler, saygılar sunarım” ifadelerini kullandı.
Açılış konuşmalarının ardından ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, toplantının istişare kısmında katılımcılara tek tek söz verdi. Katılımcılar, birlik ve beraberliğin sağlanması dolayısıyla ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e teşekkür etti.

Afyonkarahisar Oda-Borsa Müşterek Yönetim Kurulu Toplantısı’nın 2 ayda 1 yapılmasına oybirliğiyle karar verildi. Toplantı, aile fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.