Afyonkarahisar’da spor tarihine geçecek bir olay yaşandı.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen masa tenisi turnuvasında, Öğretmengücü Spor Kulübü sporcusu ve masa tenisi takım kaptanı Naim Ulu diğer rakiplerini eleyerek finale yükseldi.

Diğer taraftan yine rakiplerini yenerek finale yükselen Sait Yusuf Ulu, Naim Ulu  ile karşı karşıya geldi. İki finalist baba oğullardı. Final baba oğulun çekişmesine sahne oldu. Boynuz kulağı geçemedi ve finalde galip gelerek şampiyon olan baba Naim Ulu oldu. Sait Ulu da ikinci oldu. Kupa ve madalya töreninden sonra konuşan Naim Ulu, oğluyla finalde karşılaşmaktan dolayı son derece mutlu ve gururlu olduğunu söyledi. Oğlum diye finalde kaybedemezdim, onun benim seviyeme gelmesi için daha çok çalışması gerekiyor lakin oğlumla da gurur duyuyorum dedi.

Öğretmengücü Gençlik Spor Kulübü Başkanı Lokman Özkul, sporcularını bu şekilde baba oğul finalde görmekten dolayı çok mutlu olduğunu ve duygu yoğunluğu yaşadığını ifade etti. Baba Naim ve Oğul Sait’i kutladığını ifade eden Özkul, başarılarının devamını diledi. Biz de baba oğulu tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz..