AFYONKARAHİSAR'da önümüzdeki 5 gün kar ve karla karışık yağmur yağışı devam edecek, hava sıcaklıkları eksinin altında seyretmeye devam edecek.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Son dakika tahminlerine göre hava durumu sertleşerek bugünden itibaren yurdun birçok yerinde kar yağışına sebep olacak. Türkiye yeniden sert soğuklar ve kar yağışının etkisi altına giriyor.



Megakent İstanbul ve Ankara'da kar yağışından etkilenecek. Ankara'da bugün de yer yer etkili olan kar yağışı etkisini artıracak.



AFYONKARAHİSAR'da önümüzdeki 4 gün kar ve karla karışık yağmur yağışı devam edecek, hava sıcaklıkları eksinin altında seyretmeye devam edecek.



İŞTE AFYONKARAHİSAR'DA 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN RAPORU:









İşte kar beklenen iller ve hava durumuna dair son tahminler...





Bu kış geçtiğimiz senenin kışına nazaran daha sert bir seyir izliyor ve karlı ve soğuk hava dalgasının biri gidiyor biri geliyor. Yurdun bazı kesimlerinde etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle bugün bazı doğu illerimizde okullar tatil edildi. Yarından itibaren ise kar yağışı yurda yayılıyor. İstanbul ve Ankara’nın kar yağışından etkilenmesi bekleniyor. Yeni soğuk hava dalgasıyla Türkiye’nin önemli bir kısmını saracak olan kar yağışının yanında buzlanma ve don olayları da bekleniyor. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyretmeye devam ediyor.