Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan 31 Mart’ta yapılan yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi.

31 Mart’ta yapılan yerel seçimler MHP ilimizde 3 ilçe 14 belde belediyesi kazandı. Seçim sonuçları İl Başkanı Kocacan gazetemiz Türkeli’ne değerlendirdi. Kocan Cumhur ittifakı olarak her alanda ittifak yapmış olmaları durumunda rakiplerinin Afyonkarahisar’da bir belediye dahi kazanamayacaklarını söyledi.

Işıklardaki olay teşkilatımızı üzdü

31Mart yerel seçimlerini kazasız belasız bir şekilde tamamladıklarını ifade eden İl Başkanı Mehmet Kocacan: “31 Mart’ta yapılan yerel seçimleri ilimizde kazasız belasız tamamladık. Ama dün üzücü bir olay yaşandı. Işıklar beldesinde kazanan belediye Başkanımızın taraftarı olan insanlar Pazar yerinde halka gül dağıtmışlar. Gül dağıtımı esnasında önceden hazırlanmış karşı taraf üyeleri sopalarla saldırmışlar. Bu üzücü olay neticesinde üç yaralı var. Olaydan dolayı üzüntü duyduk. MHP teşkilatı olarak Işıklar beldemizi ziyaret ettik. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.”dedi

Üç İlçe 14 Belde kazandık

“Cumhur ittifakı olarak her alanda ittifak yapmış olsaydık tüm beldeleri kazanırdık” diyen Başkan Kocan: “31 Mart yerel seçimlerinde kaybedilen yerler olduğu gibi kazanılan yerlerde var. Dört ilçe dokuz beldeye sahip idik. Cumhur ittifakını da sayarsak 17 Belediye kazanmış durumdayız şu an. Üç ilçe 14 Belde belediyesi kazandık şuanda. Birkaç yerde itirazımız var. Vatandaş kararına saygı duymak düşer bize. Vatandaş böyle takdir etmiştir. Cumhur ittifakı olarak kendi bölgemizde kendi adaylarımızla seçime girme kararı almıştık. İttifak yapılsaydı her alanda karşı taraf bir belediye dahi kazanamazdı. Seçimlerimiz memleket için hayırlı olsun. Kazanan Başkanlarımızı tebrik ederim.Beş yıl hizmet yarışı içinde bulunmalarını dilerim.Teşkilat olarak bizim Genel merkezimiz doğrultusunda çalışmalarımız devam edecektir. Kazananlar içinde beş yıl hizmet ve hizmet yarışı içinde geçsin biz de teşkilat olarak çalışmalarımız devam edeceğiz genel merkezimiz ne derse biz onların söylemleri neticesinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. .” dedi.



TÜRKELİ Gazetesi / Mehmet Karakaş