CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, 2021 yılında, Afyon'un tüm mahallelerinde, sokaklarında, köy ve kasabalarında, CHP’lileri çok daha fazla görüleceğini söyledi.

Yalçın Görgöz, 3-4 Şubatta Afyonkarahisar'da , CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ve 29 milletvekilinin katılımıyla 2 günlük yoğun bir çalışma programı gerçekleştireceklerini belirtti.

Afyonkarahisar'da teşkilat çalışmalarına tüm hızla devam ettiklerini belirten Başkan Görgöz "29 Ocak 2021 Cuma günü de Afyon milletvekili, 9 ilçe başkanımız ve 2 belediye başkanımızın katılımıyla 2. Bölgesel Danışma Toplantımızı gerçekleştireceğiz." dedi. 

Görgöz, açıklamasında, "Afyonkarahisar CHP olarak, bu çalışmalarımızda Afyonkarahisar Valiliğinden başlayacak. Oluşturduğumuz çok sayıda gruplarla, belirlenen program dahilinde, STK’ları, Meslek Odaları, basın, sendikalar, iş insanları, işletmeler, esnaflar ve değişik iş kollarındaki işçilerimiz, işsizlerimiz, emeklilerimizle, halkımızla buluşacağız. Bu çalışmalarımızın ana teması, halkımızı dinlemek ve yaşadığımız sorunlara çözüm yollarını anlatmak olacak. Afyonkarahisar il merkezi ve tüm ilçelerini 2 gün karış karış dolaşacağız, sokakta, çarşıda, pazarda halkımızı dinleyeceğiz." dedi.