Afyonkarahisar'da önümüzdeki 5 gün hava nasıl olacak?..

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bugün ve 5 günlük hava durumuAfyon'da bugün ve 5 günlük hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklıkları Afyonkarahisar, Güney Ege ve İç Anadolu'nun batısında 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. 

Afyonkarahisar'da önümüzdeki 5 gün hava nasıl olacak?..

28 Kasım Pazar günü, Sağanak Yağışlı 9 / 16 derece
29 Kasım Pazartesi günü, Sağanak Yağışlı 8 / 16 derece
30 Kasım Salı günü, Kuvvetli Yağmurlu 6 / 10 derece
01 Aralık Çarşamba günü, Hafif Kar Yağışlı -1 / 3 derece
02 Aralık Perşembe günü ,Parçalı Bulutlu -4 / 5 derece
 

Yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Kıyı Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Manisa, Uşak, Afyonkarahisar, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum ve Ağrı çevreleri ile Konya'nın batı kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Genellikle yağmur ve sağanak, Antalya çevrelerinde yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Erzurum'un yükseklerinde sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması beklenen yağışların Antalya ve Isparta çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklıkları Güney Ege ve İç Anadolu'nun batısında 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneyi, Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun batısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esecek.