AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, geçtiğimiz günlerde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından Afyonkarahisar Merkez ve İlçelerine yapılacak yatırımlarla alakalı müjdeler verdi.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, geçtiğimiz günlerde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından Afyonkarahisar Merkez ve İlçelerine yapılacak yatırımlarla alakalı müjdeler verdi.

2 İlçe 1 Beldeye Doğalgaz’a Bu Yıl Kavuşuyor

Milletvekilleri Özkaya ve Yurdunuseven, Afyonkarahisar’da doğalgazın ulaşmadığı ilçe kalmayacağının altını çizerek ortak bir açıklama yayımladı. Açıklamada;

 “Geçtiğimiz günlerde sayın bakanımız Fatih Dönmez ile verimli bir görüşme gerçekleştirmiştik. Afyonkarahisarımızın enerji sorunlarını ve taleplerimizi ilettik. Sağolsunlar Bakanımız, tüm taleplerimize olumlu yanıt vererek, ilimizin bu alandaki sorunlarına çözüm sağlıyor.Doğalgaz ile alakalı olarak Çobanlar, Evciler ve Merkeze bağlı Susuz Beldemize Afyon dağıtım şebekesinden bağlantı yapılmak suretiyle, Evciler ilçemize geçici CNG yöntemiyle 2021 yılında doğalgaz verilecek. Ve hemşehrilerimiz temiz, çevre dostu ve ucuz doğalgazdan istifade etmeye başlamış olacak. Başmakçı ve Dazkırı ilçelerimize de 2022 yılında doğalgaz arzının verileceği müjdesini hemşehrilerimizle paylaşmanın sevincini yaşıyoruz. Yine Sinanpaşa İlçemiz ve 9 beldesine de en geç 2023 yılında doğalgaz halkımızın istifadesine sunulmuş olacak.AK Parti öncesinde Türkiye’de sadece 2 ilde doğalgaz arzı vardı, şuanda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde geldiğimiz nokta, 81 il ve hatta beldelerimize bile doğalgaz arz edilmektedir.”

3 Yeni Trafo Merkezi İhale için Çalışmalar Son Aşamaya Geldi

“Afyon-1 Trafo Merkezi’nin yenilenmesi için çalışmalar Bakanlığımız tarafından yapılıyor. 154 kV GIS fiderlerinin kablo direğine irtibatının sağlanması için, YG kablo güzergahlarının  güzergah belirleme çalışmaları sonrasında, Afyon-1 Trafo Merkezimi 2021 yılı temmuz ayında İnşallah Bakanlığımız tarafından ihale edilecek. Bu sayede bu bölgede elektrik enerjisiyle ilgili sorunlarımız minimuma inecek. İnşallah sahada devam eden kamulaştırma çalışmaları sonrasında ihale gerçekleştirilerek, Karaaslan Trafo Merkezi’de vatandaşlarımızın kesintisiz elektrik enerjisine ulaşması için devreye alınacak. İnşallah ilimiz de enerji alanında sorun kalmayacak. Bu sorunları minimuma indirmek için Afyonkarahisar Milletvekilleri olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Tüm taleplerimize olumlu yaklaşarak bizlere destek olan Bakanımıza şükranlarımı sunuyoruz."

Vatandaşlarımızın Talebi Bizim İçin Talimattır

“Afyonkarahisar’da tüm sorunların ilgili bakanlık ve kurumlarda takipçisiyiz. Vatandaşlarımızın her türlü makul ve kanunlar çerçevesindeki talepleri bizler için talimattır. Bizde bu taleplerin ve yatırımların hayata geçirilmesi için burada gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Milletimizin verdiği emaneti, milletimizin emrinde kullanıyoruz.”