Ligin ilk haftasını deplasmanda, ikinci haftayı ise maç yapmadan geçiren Afyon Belediyespor Basketbol takımı, kendi sahasındaki ilk maçını Cumartesi günü Bursa ekibi Tofaş ile oynayacak.

 
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde üçüncü haftanın açış maçı Cumartesi günü Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda Afyon Belediyespor ile Tofaş arasında oynanacak.



Ligin ilk haftasında Bahçeşehir Koleji ile kendi sahasında karşılaşması gereken Afyon Belediyespor, yeni spor salonundaki eksikler nedeniyle bu maçı deplasmanda oynamak zorunda kalmıştı. İkinci haftayı bay geçen Afyon Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önündeki ilk karşılaşmada Bursa temsilcisi Tofaş’a ev sahipliği yapacak.



Afyon Belediyespor Kulüp Başkanı Tamer Dişbudak, önceki gün Gazete 3’e yaptığı açıklamada Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından belirlenen eksiklerin giderilmesi için çalışmaların sürdüğünü belirterek, Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nun en geç Cuma günü maça hazır duruma geleceğini söylemişti.



Salondaki çalışmalar aralıksız sürerken, Afyon Belediyesporlu oyuncular da kendi sahalarındaki ilk maçta taraftarlara güzel bir mücadele izletebilmek için antrenmanlara odaklandılar. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Afyon Belediyespor’un Cuma günü yapacağı antrenmandan sonra maç saatini beklemeye başlayacağı bildirildi.