ING BSL’deki temsilcimiz HDI Sigorta Afyon Belediyespor’da flaş gelişmeler devam ediyor.

Başkan Cömert Küce, Afyonhaber Spor Servisinni “kamuoyu sizden açıklama bekliyor, kulüpte son durum nedir” sorularına “Salı günü (Bugün) açıklama yapacağım” diyerek cevap verdi.

Takımın yeni Başantrenörü Korhan Aydanarığ, Sports Tv’de Basketbol Gecesi'nde Afyon'daki yeni oluşumla ilgili açıklamalarda bulundu.

Koç Aydanarığ, açıklamalarının en önemli bölümünde “Afyon’da muhteşem bir basketbol sevgisi var. Afyon’da olduğumuz için çok heyecanlıyım. Bu sene de Afyon’dayız, seneye de Afyon’dayız, Afyon’da olmaya devam edeceğiz” dedi.

Aydanarığ "Bu hafta içerisinde transferleri tamamlamaya çalışacağız, gerekirse 6 yabancı basketbolcuya bakıyoruz, 6 transfer yapılacak NBA patentli basketbolcularla imza aşamasındayız, Yeni yönetim basketbola çok değer veren Afyonun basketbol sevgisini çok iyi bilen bir yönetim, Ekibimde Oğulcan Çağlar, Erhan Yetim olacak..." dedi.

Koç “ Afyonkarahisar’da Belediye Başkanı kulüple temas halinde önemli bir yapılanma var, sponsorlarımız kulübe destek vermeye devam edecek, Afyon’da kalabalık bir taraftar önünde oynayacağız, çok heyecanlıyız” dedi.

AFYONHABER SPOR SERVİSİ