1. Lig yarı final mücadelesinin ilk maçında dün Milas Belediyespor ile karşılaşan temsilcimiz Afyon Belediye Yüntaş voleybol takımı 2-0 öne geçtiği karşılaşmayı elleriyle rakibine verdi ve sahadan 3-2 mağlup ayrılarak yarı final mücadelelerine kötü bir başlangıç yaptı.



Voleybol Erkekler 1. Liginin normal sezonunu ilk dört içerisinde tamamlayarak 1. Lig yarı final mücadelelerinde oynama hakkını elde eden Afyon Belediye Yüntaş voleybol takımı dün ilk maçında Milas Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşmaya çok iyi başlayan temsilcimiz ilk seti 25-23 kazanarak 1-0 öne geçti. Başarılı oyununu ikinci sette de sürdüren temsilcimiz bu seti de 25-18 kazanarak galibiyet için büyük avantaj elde etti. Üçüncü sette toparlanan Milas Belediyespor bu seti 25-22 kazanarak farkı 1’e indirdi. Kıran kırana geçen dördüncü seti de 25-23 kazanan rakibimiz skora dengeyi getirdi. Taybrek setinde ligin son maçında mağlup olduğumuz rakibimiz Milas Belediyespor bu seti de 15-10 kazanarak 2-0 geriden geldiği karşılaşmadan 3-2 galip ayrılarak yarı final mücadelelerine iyi bir başlangıç yapmış oldu.



Temsilcimiz bugün ikinci maçında Solhanspor Kulübü ile Saat: 12.00’de karşılaşacak. 



Türkeli Gazetesi / Cumhur Bursalıoğlu