Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in girişimleriyle yeniden yapılanan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı, 20 kişilik genç ekiple yeni sezon hazırlıklarına başladı.



 Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi’nde şehrimizi temsil edecek Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı, A Takım Koçu Burak Hascan ve Altyapılardan Sorumlu Antrenör Ömer Faruk Pınar idaresinde altyapıdaki gençlerle çalıştırmalara başladı.

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol'un ilk antrenmanı Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Murat Öner ile Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Yılmaz da takip ederken, A Takım oyuncularının Kurban Bayramı'ndan sonra hazırlık çalışmalarına katılacağı öğrenildi.            

Antrenman sonrası Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Yeni sezona kendi altyapımızda oynayan Afyonkarahisarlı gençlerle antrenmanlara başladık. Baş Antrenör Burak Hascan, Yardımcı Antrenör ve Altyapılar sorumlusu Ömer Faruk Pınar gözetiminde başlayan antrenmanda teknik çalışmalar yapıldı. İki hafta sürecek antrenman sonucunda 1. Lig’de mücadele edecek A takımımıza genç Efelerimizden de takviye yapmayı hedefliyoruz”denildi.