HDI Sigorta Afyon Belediyesi Genel Menajeri Fazıl Uluçelik ertelemelerle birlikte kalan üç maçlarının play-off'lara kalıp kalamayacaklarını belirleyeceğini ancak yaşanan covid vakaları yüzünden iki haftadır takım antrenmanı yapamadıklarını söyledi.

Covide yakalanan 7 oyuncunun negatif sonuç almasıyla ilk kez bugün takım olarak çalışacaklarını, bu arada koç Can Sevim'in covid yüzünden normal sezonu kapattığını ifade eden Fazıl Uluçelik şöyle konuştu:

"Paul Tanner Leissner, 22 gün önceki Galatasaray maçında kafasının üzerine düştükten bu yana antrenmanlara katılamadı. Tetkiklerde kötü bir belirti gözükmese de baş dönmesi nedeniyle odasından bile çıkamadı. Salı günkü Ormanspor maçında oynayıp oynamayacağını şu anda kestiremiyoruz.

Sinan Sağlam Perşembe günü omuzundan ameliyat olacağı için kalan maçlarda oynayamayacak.

7 oyuncumuz covidden döndü ve bugün ilk kez takım antrenmanına katılacak. Fiziksel olarak kayıplara uğradıkları muhakkak.

Ayrıca koçumuz Can Sevim de testinin pozitif çıkması yüzünden 3 maçımıza da yetişemeyecek ve ancak play off'lara kalabilirsek görevine dönebilecek.

3 maçımızı da kazanırsak play-off'lara kalmış olacağız, iki galibiyet almamız durumunda ise Gaziantep'in Bahçeşehir'e kaybetmesini bekleyeceğiz. Maçlara hangi koşullarda çıkarsak çıkalım, her zaman olduğu gibi elimizden geleni yapmaya çalışacağız." 

Kaynak: basketfaul