Gençlik Kampı için 6 ülkeden ilimize gelen yabancı gençler, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret etti.rn rnAfyonkarahisar Belediyesi ile Ankara Gençlik Servisleri Merkezi tarafından düzenlenen ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Gençlik Kampı için 6 ülkeden ilimize gelen yabancı gençler, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti. Afyonkarahisar Belediyesi ile Ankara Gençlik Servisleri Merkezi tarafından düzenlenen Gençlik Kampı için ilimize gelerek, 15 gün boyunca kamp yaptı. Kamp süresince, Afyonkarahisar Devlet Parkı’nda gönüllü olarak, bank ve çit montajı yapan gençlere, kültürel ve tarihi gezilerle ilimiz tanıtıldı.
Kampın son günü Başkan Burhanettin Çoban’ı ziyaret ederek yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi veren gençler, ilimizde çok iyi ağırlandıklarını ve Afyonkarahisar halkının misafirperverliğine hayran kaldıklarını söylediler. Başkan Çoban’a minyatür bir bank hediye eden gençler, mutlu bir şekilde ülkelerine döneceklerini belirttiler.
Kampa katılan gençleri ayrı ayrı tebrik eden Başkan Burhanettin Çoban, gençleri iyi bir şekilde ağırlayabilmenin kendilerini de mutlu ettiğini kaydetti. Başkan Çoban, gençlere yaptıkları çalışmalardan dolayı da teşekkür ederek birer katılım belgesi verdi.
Gençlik Kampı’na, Fransa, Almanya, Rusya, Japonya, Kore ve Polonya’dan 10 kişiyle Ankara Gençlik Servisleri Merkezi’nden iki lider katıldı. Gençlerin bir kısmı bugün, diğerleri ise yarın ülkelerine dönecek.