AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, ESOB’u ziyaret etti.

 

AFYON’A MEKANİK OTOPARKLAR YAPACAĞIZ”

 

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek,  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti. Başkan Vekili Atilla Kocabaş tarafından hizmet binası girişinde karşılanan Zeybek’e Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve bazı yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.



İSTİŞAREYE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

1 Nisan gününden itibaren, bugün olduğu gibi halkımızla istişare içinde olacağız diyen Başkan Adayı Zeybek, “Biz belediye olarak her icraatımızı vatandaşımızla istişare ederek yerine getireceğiz. Ev ziyaretlerimizi sadece seçim süresince değil, başkan olduktan sonra da devam ettireceğiz.  Akıl akıldan üstündür, vatandaşımızı dinleyeceğiz ve onların sesine kulak vereceğiz.  Şunu belirtmek isterim ki, Mehmet Zeybek aynı Mehmet Zeybek. Biz makamlara değer katmak için yola çıktık. Her zaman vatandaşımızın yanında olacak, her zaman onlarla istişarelerde bulunacağız” diye konuştu.



MEKANİK OTOPARKLAR DA YAPACAĞIZ

Afyon’un en büyük dertlerinden birinin trafik sorunu olduğunu söyleyen AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, “Hemen hemen bütün şehirlerde trafik sorunu var. Biz olaya hem bilimsel yönden, hem de halkımızın taleplerini de dikkate alarak bakıyoruz. Özellikle şehir merkezindeki otopark sorununa, bazı resmi kurum binalarının belediyemize geçtikten sonra yerine mekanik otoparklar yaparak çare olacağız. Sadece mekanik otoparklar değil, yeni yerler araştırıyoruz.  Vatandaşımız emin olsun ki, biz bu şehir içi trafik sorununu çözeceğiz” dedi.



ESNAF ODA’LARIYLA  İLETİŞİM İÇİNDE OLACAĞIZ

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, “Esnaf odaları ile tek tek iletişim içinde olacağız. Esnafımızın derdine biz çare olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Esnafımızla, meslek odalarıyla düzenli olarak toplantılar yaparak istişarelerde bulunacağız. Hedefimiz, esnafımızın her derdine çare olmaktır” diye konuştu.



ESOB BAŞKANI KONAK “ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN”

Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Konak “Allah yolunuzu açık etsin, Esnafımızla, meslek odalarımızla istişarelerde bulunmanız bizleri sevindirdi” dedi.

Ziyarette, ESOB Başkan Vekili Atilla Kocabaş ile yönetim kurulu üyesi Ahmet Tan da hazır bulundu.