AFYOK TARAFTAR GRUBUNDAN AÇIKLAMA



Birinci ligden düşmemiz ile birlikte önümüzde ki sezon, takımımızla ilgili her konuda bir belirsizliğin sürdüğünü görmekteyiz.

Bizlerde taraftarlık ilkelerimiz nezdinde bu süreci en hafif şekilde atlatmak için elimizden gelenin fazlasını yapmakla yükümlüyüz.

Fakat; Seçim öncesi, belediye başkan adaylarımız tarafından verilen sözlerin ve vaatlerin yerine getirilmesi için en ufak bir çalışma yapılmadığı aşikardır. Kulübümüzün mevcut durumuna, idari yöneticilerimizin sessiz kalmalarını son derece manidar buluyor, yapılan veya yapılmayan tüm icraatların yakından takipçisi olacağımızı belirtmek istiyoruz. 

Biz unutmayacağız ve sizlere bunları hatırlatmaktan vazgeçmeyeceğiz..

Sizler de unutmayın; Ülkemizde seçimler her zaman devam edecektir.. 

Ve

Eklemeliyiz ki; Afyonspor Kulübü, Afyonkarahisar ilinin takımı olarak hepimiz tarafından kabul görüyor ise artık bazı şeylerin değişmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Maddi ve manevi devamlılık sağlanabilmeli, sabit gelir kaynakları oluşturulmalı, kulübümüz yeni bir vizyon ve misyon edinmeli, yeni bir felsefe belirlenerek geleneksel kulüp felsefesi kazanılmalıdır. Bu kıstasların uygulanabilmesi için, gerekli düzenlemeler yapılarak bir an evvel kulübümüz halka ve taraftara açılmalı, mevcut yönetim nezdinde veyahut başka bir yönetim ile kulübümüz, demokratik bir şekilde, tüm Afyonkarahisar ilinin kulübü olarak yönetilmeli ve iş adamlarımız, taraftarlarımız, vatandaşlarımız kulübe üye olarak üzerine düşen görevleri yerine getirmeli, üyelik süreci öncesinde ise profesyonel projeler hazırlanarak büyük bir kampanya başlatılmalıdır.

Son olarak; Afyonspor Kulübü, 1967'de kurulmuş olan Afyonspor'un devamı niteliğinde kabul görmektedir. Geçmişte ve günümüzde diğer kulüplerin bu tarz düzenlemelere sıkça başvurarak, gerek isimlerini gerekse kuruluş tarihlerini değiştirdiklerine şahit olmaktayız. Bu konuda da gerekli düzenlemelerin yapılmasını arz eder, belirtilen diğer konulara ise Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Zeybek'in ve İGM Başkanımız Sn. Burhanettin Çoban'ın öncü olmasını rica ederiz.

İl Valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz'a ise, ''Afyonkarahisar'lı olmamasına'' rağmen müthiş bir özveri ile kulübümüze verdiği desteklerden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi iletiyor, ''Afyonkarahisar'lı'' olan idarecilere, iş adamlarına ve siyasetçilere örnek olmasını diliyoruz!

Saygılarımızla..

Afyok Grubu