AFSÜ öğrencilerinin ve personelinin uluslararası alandaki gelişim hedefi doğrultusunda işbirliği anlaşmalarına yönelik çalışmalar sürüyor.

Gözden kaçırmayın

AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde

AFSÜ öğrencilerinin ve personelinin uluslararası alandaki gelişim hedefi doğrultusunda işbirliği anlaşmalarına yönelik çalışmalar sürüyor. Akademisyenlerimiz ERASMUS Staj Konsorsiyumu Projesi için Uşak Üniversitesinde düzenlenen toplantıya katıldı.





AFSÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Murat Yeşil, ERASMUS Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Yonca Yahşi Çelen ve ERASMUS Birim Koordinatörü Öğr. Gör. Serkan Şen, Uşak Üniversitesi uluslararası işlerden sorumlu rektör danışmanı ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Özgür Tarhan ile bir araya geldi.

Uşak Üniversitesi, AFSÜ, Eskişehir Teknik Üniversitesi ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi ortaklığında, Avrupa Birliği Başkanlığı’nın ilgili kuruluşu Türkiye Ulusal Ajansı’na sunulacak ERASMUS Staj Konsorsiyumu Projesi ile AB ülkeleri ile öğrenci staj ve personel hareketliliği yapılması öngörülüyor. Proje kabul gördüğü takdirde önümüzdeki aylarda ilgili üniversitelerin rektörlerinin katılımıyla bir tanıtım toplantısı yapılması planlanıyor.